Az orosz FSZB ismét figyelmezteti a világot

Az orosz FSZB ismét figyelmezteti a világot

A terroristák kiterjesztik csápjaikat a világ jelenleg biztonságosabb régióira, miután nagy veszteségeket szenvedtek, közölte Alexander Bortnikov az FSZB (Orosz Föderáció Szövetségi Biztonsági Szolgálat) főnöke, az FSZB partnerországok különleges szolgálatai, biztonsági és rendvédelmi ügynökségeinek 17. ülésén, írja a TASS.

“A militánsokat az eddig általuk megszállt területekről többségében kifüstölték, súlyos veszteségeket szenvedtek az erőforrásokban, és kénytelenek voltak megváltoztatni taktikáikat, ezért új lehetőségeket, és módszereket keresnek a gyilkos tevékenységük folytatásához, miután elhagyták az orosz fegyvereserők által elfoglalt területek.
Az Iszlám Állam és a Jabhat al-Nusra terrorcsapatok és más társszervezetek a terrorizmustól eddig mentes államokba menekítették át élőerőiket”, hangsúlyozta Bortnikov.

Hírdetés

Az FSZB vezetője hozzátette, hogy a hírszerző szolgálatok nyomon követik a menekültek és migráns munkavállalók menekülteknek álcázott militánsainak mozgását Európa, Észak-Afrika és Délkelet-Ázsia országaiba.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »