Az öngyűlölet magasiskolája: muszlimölelgetéssel "vágtak vissza" a halálra ítélt franciák

Az öngyűlölet magasiskolája: muszlimölelgetéssel "vágtak vissza" a halálra ítélt franciák

A liberálisok "bizalmi ölelést" szerveztek araboknak. Vagyis francia embereknek kellett ölelgetni egy bekötött szemű mohamedánt. Az arab ezzel szerette volna jelezni, hogy ő továbbra is bízik a fehérekben. Milyen gáláns, nem igaz? – teszi fel a provokatív kérdést az alábbi videót beküldő olvasónk.

Leölnek egy halom keresztényt és amikor nem gyilkolnak, akkor is városrészeket tesznek élhetetlenné, elüldözve az őslakos franciákat – folytatja gondolatmenetét -, és a liberálisok szerint mégis a fehér átlagembereknek kell gesztust gyakorolni a mohamedánok felé, és biztosítani őket arról, hogy bízhatnak bennünk. Atyaég! Miféle kifordított logika ez?

Mintha reális esélye lenne, hogy szegény arabkának bármi baja esik. Mintha lennének olyan városrészek, ahová arab nem teheti be a lábát. Még ilyen gaztettek után sem tudunk ilyen városrészről, viszont az ellenkezőjére számtalan példa van, lásd no-go zónák – szögezi le olvasónk. Ezek a liberálisok hol élnek? Egy párhuzamos univerzumot képzelnek maguk elé, ahol a védenceik állandó életveszélyben vannak a gonosz fehér ember miatt? Nem tudok efölött napirendre térni. Az már csak hab a tortán, hogy az ölelgető széplelkek oda mernének-e költözni a muszlimok lakta városrészekbe, vagy épp onnan menekültek el, mint a többi fehér? Gerinctelen banda.

Hírdetés

Megérdemlik a sorsukat: A mohamedán terror ellen tüntetett egy maroknyi francia hazafi – a párizsiak tapsa mellett tartóztatták le őket

A párizsi mészárlás után: ellenségek és árulók

A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében – egy történelmi áttekintés


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »