AZ „O1G” SZIMBÓLUM ÉRTELMEZÉSE

Az elmúlt napokban egy bizonyos szimbólum járja be a közösségi oldalakat. Általában profilképként használják, de előfordulhat úgy is, mint borítókép. Következzen most azoknak a jellemzése,  akik ezt a jelképet használják. Figyelem! A most következő kijelentések egyetlen cseppnyi iróniát sem tartalmaznak.

1: A középen található egyes az individualista látásmód jelzése. Az ilyen ember csak és csakis saját magával törődik. Még akkor is, ha szereti azt hangoztatni, hogy a közjóért cselekszik. Valójában csupán az önös anyagi haszonszerzés érdekli.

2: Az egyesből kiinduló befejezetlen kör azt jelenti, hogy ez az ember úgy akar sikert elérni, hogy csupán elindít egy bizonyos folyamatot, de annak elvégzését – azt a bizonyos piszkos munkát – már másra bízza. Példának okáért arra, aki van olyan idióta, hogy bármiben is ráhallgat.

3: A mindezeket keretbe foglaló külső kör azt mutatja, hogy az önimádó egyén úgy érzi, az egész világ körülötte forog. Más vélemény nincs, csak az övé, mások látásmódja nem érdekli.

4: Ez az emberfajta nem érzékeli az árnyalatokat. Mindent cak fehérben és feketében lát.

5: A fehérben saját magát feketén látja, mivel legfőbb dolga, hogy a tisztát piszkossá, a működőt működésképtelenné, a rendet káosszá tegye.

Összefoglalás:

Hírdetés

Ez a fajta embertípus szeret elitistának, különlegesnek látszani. Mindenekfelett állósága egészen addig tart, amíg ő helyezkedik szembe a törvénnyel. Amint azonban őt éri inzultus, azonnal szalad a törvény embereihez, hogy tőlük kérjen jogorvoslatot.

Ez az ember sem megbocsátani, sem bocsánatot kérni nem tud. Ez az érzelmi intelligencia teljes hiányát mutatja. A szimbólum lecsupaszított jelentésében rejlő trágár üzenet azt is jelzi, hogy morális intelligenciájában is defektust szenved. E kettő hiánya és/vagy károsodása pedig egyszerűen megfogalmazva egy ostoba és rosszindulatú embertípust jellemrajzát vázolja elénk.

***

Ez a jel nemcsak hogy hasonlít egy marhabillogra, hanem az is. Egyetlen lényegi különbséggel: a szarvasmarha nem billoggozza meg saját magát. Ilyet csak az embermarha tesz.

Békés, boldog ellenzéket!

() VBT ()

The post AZ „O1G” SZIMBÓLUM ÉRTELMEZÉSE appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »