Az Nuszra patkányok kivágták a lezuhant orosz pilóta szívét

Az Nuszra patkányok kivágták a lezuhant orosz pilóta szívét

A világhálón kering egy durva felvétel, melyet az orosz vadászgépet lelövő Nuszra terroristák (a nyugat ,,mérsékelt lázadói,,) készítettek az után, hogy rövid tűzharc után megölték a gépből katapultáló Roman Filippov őrnagyot. A videón az látható, hogy a csőcselék kivágja az orosz pilóta szívét, miután ő egy kézigránáttal felrobbantotta magát, nehogy az amerikaiak által felszerelt horda kezére kerüljön.

A terrorista csőcselék által gyakorolt bánásmód több kérdést is felvet az emberben. Először is már nem először fordul elő, hogy lelőtt vadászgépből katapultáló pilótára tüzet nyitnak. Ezt a hadijog már évtizedek óta tiltja, sőt már az I. és a II. világháború idején is ügyeltek arra, hogy ez ne forduljon elő, hiszen a katapultáló pilóta már hadifogolynak tekintendő. És ha az ISIS nem tartja be a hadviselés ilyen jellegű szabályait, akkor, hogyan várhatjuk el a velük szövetséges Egyesült Államoktól (mert akárhogy is nézzük, ezt a söpredéket ők hozták létre, ők pénzelték és ők fegyverezték fel) hogy hasonlóként cselekedjen?

A másik nagyon fontos kérdés pedig, hogy meddig kíván még a nyugati média tovább hazudni a terroristákkal kapcsolatban? Hiszen a BBC, a CNN és a többi hazug médium már a Szíriában kirobban fegyveres konfliktus kezdete óta ,,mérsékelt kormányellenes lázadóknak,, hívja a terroristákat. Azonban köztudott, hogy az összes, a szíriai kormány ellen harcoló fegyveres csoportot a nyugati kormányok hozták létre (USA, Nagy Britannia és Franciaország) azért, hogy megdöntsék a szíriai kormányt és helyére egy nyugatbarát bábkormányt tegyenek.

Hírdetés

De vajon mit fognak ez után hazudni? És mit próbálnak még elhitetni az amerikai és európai TV függő társadalmakkal? Hiszen az ilyen cselekedeteket végrehajtó véglényeket nem lehet sokáig mérsékelt lázadónak hazudni. De már akkor sem lehetett amikor 2014-ben az ugyancsak Amerika által felszerelt terroristák Irakban elfogták és élve elégették az egyik lelőtt jordániai vadászgép pilótáját. De a civilek és hadifoglyok lemészárlása se tudom, hogy hogyan illik bele a hazug ,,demokrácia,, ideáljukba.

Az is fontos kérdés, hogy az Egyesült Államok ezek után hogyan várhatja el, hogy emberi bánásmódban részesüljenek a fogságba kerülő amerikai katonák a világ bármely pontján. Hiszen a CIA által kiképzett zsoldosok ezt megtehetik, akkor bárki azt hiheti majd, hogy a hadi jog szabályai érvényüket vesztették.

Orientalista.hu – Al-Isfahani


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »