Az NTV orosz tévéseit összeverték Brüsszelben

Az NTV orosz tévéseit összeverték Brüsszelben

A mai nemzetközi sajtószemle néhány további témája:

– Ted Cruz texasi republikánus szenátor: John Kerry külügyminiszter mondjon le, mert „védelmezi” az iszlám terroristákat

– „Minden terrorista migráns”: Orbán nagyinterjú a Politico-ban

– Az Iszlám Állam földalatti hadsereget akar létrehozni Nyugat-Európában

 

SPUTNIK

Az orosz NTV tévécsatorna munkatársait egy banda támadta meg és verte össze Brüsszel egyik külső negyedében, ahol 10 fiatal lakóval készítettek interjút. Az egyik párizsi merénylő állítólag onnan származik, jelenti az orosz hírügynökség angol nyelvű honlapja. A támadók közül néhányat már őrizetbe vettek.

Hírdetés

*             *             *

Péntek este a Krím félszigetre villamos áramot vivő négy távvezeték közül kettőt elpusztítottak, és a megmaradó kettőt szombat éjjel felrobbantották. Ennek következtében a félsziget 2,3 millió lakosa közül 1,9 millióan áram nélkül maradt. A hatóságok szükségállapotot rendeltek el. 500 diesel generátort küldtek a félszigetre, hogy biztosítsák a szociálisan fontos létesítmények energiaellátását.

 

BREITBART

Ted Cruz, republikánus texasi szenátor John Kerry amerikai külügyminisztert lemondásra szólította fel azért, mert a Fox News tévécsatornán „védelmébe vette” a radikális iszlám terroristákat. Kerry olyan megjegyzést tett, írja a portál, mely szerint a Charlie Hebdo elleni támadás mögött „van logika”.

 

HAARETZ

Európa legnagyobb áruháza, a berlini KaDeWe szombaton bocsánatot kért és visszahelyezte polcaira az izraeli árucikkeket azután, hogy azokat az EU döntése értelmében címkézés céljából eltávolította őket. Ezt követően Netanjahu izraeli miniszterelnök elítélte az áruház magatartását és követelte a német kormánytól annak közbenjárását. Netanjahu emlékeztetett arra, hogy az áruház zsidó tulajdonban volt, amit a nácik elvettek tőle, jelenti az angol nyelvű izraeli lap. A bocsánatkérés és az áruk visszahelyezése azonnal bekövetkezett a miniszterelnöki közbenjárás után.

Folytatás: http://szemle.blogstar.hu/


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »