Az N1TV operatőrének állítólagos migránsgáncsolása Izraelben is vezető hír – Orbánt is kezelésbe vették

Az N1TV operatőrének állítólagos migránsgáncsolása Izraelben is vezető hír – Orbánt is kezelésbe vették

Az N1TV nagy hirtelenséggel lapátra tett operatőre az izraeli írott és elektronikus sajtóban is címoldalra került a rendőrök elől szökni próbáló migráns állítólagos elgáncsolása miatt. A héber hírportálok a Röszke határában tartózkodó tévéstábok fölvételeit átvéve videókat is mellékeltek a szenzációssá hizlalt hírhez. Az izraeli olvasók egy része kommentként gyorsan hozzáfűzi, hogy nincs mit csodálkozni, hiszen a magyarok így viselkedtek a zsidókkal is a második világháború idején…

Hírdetés


Az állítólagos gáncsolás (Fotó: Reuters)

A Ná’áná hírportál vezető hírként közölte tegnap a hölgy egyéni akcióját, de már a főcímben is olvashatjuk, hogy tettéért azonnal elbocsátották a munkahelyéről. A beszámolóból az olvasó megtudhatja azt is, hogy egy Stefan Richter nevű újságíró rögzítette a nemzetközi érdeklődést kiváltó videófölvételt. A hírportál persze nem felejti el hozzáfűzni: "Az operatőr cselekedete egyáltalán nem meglepő, mert a bevándorlást ellenző ‘testület’ (sic!) tagja". A hírt közlő legtöbb izraeli portál az operatőr fényképét is kitette.

"Döbbenet Magyarországon" főcímmel a Má’árív című napilap világhálós kiadása is vezető hírként számol be az esetről, amelynek alcímében megjegyzi: "Európa a csúnyábbik arcát mutatja a mostani menekültválság idején". A Calcalist című, gazdasági ügyekkel foglalkozó izraeli héber hírportál a menekültválság ürügyén – egyértelműen magyarországi zsidó forrásokra támaszkodva – Orbán Viktort veszi kezelésbe: "Európa vezetői fenegyerekének" nevezi, fölrója neki, hogy keresztény Európát szeretne, jó barátságban van "Európa legelszigeteltebb elnökével", Vlagyimir Putyinnal, illetve szemére veti, hogy hajthatatlan magatartást tanúsít az azonos neműek (értsd: ferde hajlamúak – J. K.) "házasságával" szemben.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »