Az MU-drukker László részegen pattant autóba, hogy mulatni induljon, a pisztolyát se hagyta otthon

Az MU-drukker László részegen pattant autóba, hogy mulatni induljon, a pisztolyát se hagyta otthon

Egy tömörkényi férfi ittasan, maroklőfegyverrel indult el egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre. V. Lászlót a rendőrök a lakása közelében elfogták és őrizetbe vették.

Állampolgári bejelentés szerint a 40 éves férfi részegen pattant autóba és egy fegyverrel indult egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre március 18-án, hajnalban. A járőrök Tömörkény belterületén vonták intézkedés alá V. Lászlót, akinél egy 

engedély nélkül tartott, működőképes maroklőfegyvert, valamint 83 darab lőszert találtak a rendőrök, amelyet az intézkedés során lefoglaltak.

Hírdetés

V. Lászlót a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, a tömörkényi férfival szemben hiteles légalkoholvizsgálatra is sor került. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói V. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. 

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »