Az izraeli nagykövet füttyentésére uszítás gyanúja miatt indult nyomozás Orosz Mihály Zoltán ellen

Az izraeli nagykövet füttyentésére uszítás gyanúja miatt indult nyomozás Orosz Mihály Zoltán ellen

A budapesti izraeli nagykövet füttyentésére a rendőrség uszítás gyanúja miatt indított nyomozást a hétvégi érpataki, Orosz Mihály Zoltán polgármester által szervezett, zsidó népirtást elítélő példamutató akció miatt.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség megbízásából a rendőrség nyomozást indít közösség elleni uszítás gyanúja miatt.

Orosz Mihály Zoltán úgy tiltakozott a gázai népirtás ellen, hogy megtaposta a megszálló Izrael zászlóját, és felakasztatott egy hóhérral két, izraeli politikusokká maszkírozott bábut. Az egyikre a gázai mészáros, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a másikra a nagy felvásárló, Simon Peresz államfő arcképe volt ragasztva.

Hírdetés

Bár a népirtást hallgatólagosan pártoló budapesti külügy becsületét menthette volna meg az akció, Navracsicsék mégis elítélték az Érpataki Modell atyjának cselekedetét.

Izrael nagykövete, Ilan Mor hétfőn a Legfőbb Ügyészséghez fordult megkereséssel, illetve tartalma szerint feljelentéssel az ügyben, ezt továbbította a szervilis ügyészség Szabolcs megyébe.

A portálunk betiltásával lázasan próbálkozó, saját fajtársait is meglopó Bodnár Dániel-féle Tett és Védelem alapítvány, avagy a „zsidó gárda” is feljelenti a derék polgármestert.

Mivel az érpataki incidens felveti a garázdaság gyanúját, a Tett és Védelem Alapítvány feljelentést tesz az illetékes nyomozóhatóságnál, emellett kezdeményezi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatalnál az önkormányzat honlapja miatt a törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását – fenyegetnek honlapjukon a szemtelen zsidók.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »