Az isz­lám párt min­den­kit agyon­vert Du­is­burg­ban! Most sem kaptok észbe, balfaszok!

A BIG nevezetű németországi párt a duisburgi Meiderich-Beeck szavazóhelyiségben tartott EP választásokon alaposan megverte az összes jól ismert pártot. Nem is akármennyire. Ők 35,71 százalékot hoztak, míg a második helyen az SPD alig 17-et., a Zöldek 13-at, a Die Linke (A baloldal) közel 11-et. A legnagyobb vesztes Angela Merkel pártja a CDU, mindössze 8,24 százalékot ért el!

Ravaszul kitalálták a BIG párt nevét, az ugyanis jótékonyan eltakarja a valóságot.A három betű a “Bündnis für Innovation und Gerechtigkeit” – ból származik, azaz az innováció és igazság szövetségének nevezik magukat, mintha ez bármit is jelentene.

Hírdetés

A pártot még csak nem is Németországban, hanem Isztambulban jegyezték be, 2010-ben – írta a Wochenblick. Németországban, ugyanabban az évben alapította a bonni török üzletember Haluk Yildiz, aki többször is hangoztatta, hogy a BIG nem iszlámpárt amely kizárólag a törököknek vagy a muzulmánoknak szólna.

Valóban, a párt nyitott a keresztények számára is, azonban már a neve is egyértelműen jelzi, hogy “rokonságban áll” Erdogan török elnök pártjával, az APK-val, amelynek neve Igazság és Fejlődés Pártja. Ahhoz sem kell túl nagy fantázia, hogy kitaláljuk, honnan kap bőkezű támogatást a BIG…

Ez a párt eddig csupán egy számjegyű eredményeket ért el. Most azonban nem csak az említett körzetben, hanem Duisburg másik 14 körzetében is két számjegyű szavazatot kapott.

Epochtimes


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »