Az Iszlám Állam német harcosa hagyta, hogy szomjan haljon a gyerekrabszolgája – ÚGYSEM FOGJÁK KARÓBA HÚZNI!

A 27 éves, német állampolgársággal rendelkező Jennifer W. és férje az Iszlám Állam térnyerésekor, 2014-ben utazott a terrorállam által elfoglalt területekre, hogy ott segítsék a radikális iszlamista szervezet előrenyomulását. A 27 éves nő és férje azért, hogy a saját életszínvonalukat emeljék, az ottani rabszolgapiacon vásároltak egy gyereket, akit elvittek az otthonukba.

Az volt a szándékuk, hogy majd a házvezetést a rabszolgával végeztetik el, míg ők a dzsihád nevében tevékenykednek a Közel-Keleten.

Az amúgy ötéves kisgyerekkel azonban semennyire sem törődtek, alig adtak neki enni. Az ügyben vizsgálódó német ügyész szerint, mikor a kislány megbetegedett, nem vettek neki gyógyszert, sőt, még láncra verve is hagyták a szabadban.

A nőt gyilkosságon túl fegyverekkel történő visszaéléssel is megvádolták. A Jennifer W. ügyét tárgyaló müncheni bíróság, amennyiben terrorizmus vádjában is elítéli az asszonyt, akkor életfogytiglant is kiszabhat.

Hírdetés

A német média a kisgyerekről azt írja, hogy valószínűleg akkor került az Iszlám Állam harcosaihoz, mikor azok leigázták 2014-ben Észak-Irakot, a kisebbség tagjait pedig elrabolták vagy megölték.

Miután a kislány megbetegedett és átázott a matraca, a férj kivitte és láncra verve hagyta büntetésképpen. Mindketten asszisztáltak ahhoz, hogy a kisgyermek szörnyű kínhalált haljon. Az áldozat szomjan halt a pokolian forró nyári hőségben” – közölték az ügyészek, majd hozzátették, hogy a vádlott semmit sem tett annak érdekében, hogy megmentse a gyerek életét.

Kiderítették továbbá azt is, hogy a nőnek a terrorállam területén az volt a feladata, hogy a parkokban járőrözzön AK-47-essel a kezében, pisztollyal a zsebében és robbanómellénnyel a testén. Olyan városokban járt, mint Moszul vagy Fallúdzsa.

Azt nézte, hogy a leigázott területeken élő nők betartják-e az ISIS által kiszabott szigorú vallási szabályokat”
– közölte az ügyészség.

Jennifer W. akkor bukott le, mikor a gyerek halála után pár hónappal Törökországba utazott, hogy megújítsa a német iratait az ankarai nagykövetségen, azonban ekkor a török rendőrök elkapták, majd kiadták Németországnak, hogy ott tárgyalják az ügyét.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »