Az Iszlám Állam arra készül, hogy 10 éven belül elfoglalja Rómát

Az Iszlám Állam arra készül, hogy 10 éven belül elfoglalja Rómát

Az Iszlám Állam arra készül, hogy 10 éven belül elfoglalja Rómát, a keresztény világ központját. Terveik szerint tömeges kivégzésekre kerül sor a Vatikánban, a Szent Péter téren, és ennek betetőzéseként élő televíziós adásban közvetítik majd a pápa lefejezését is. Összegyűjtenék a homokosokat is, akiket a pisai ferde torony tetejéről löknének a mélybe.
Mindez nem egy politikai thriller bevezetője, hanem az Iszlám Állam által publikált propaganda anyagokban olvasható, megdöbbentő terveikről a CBN televízió készített összeállítást.

Az Iszlám Állam kész tervekkel rendelkezik arra, hogyan foglalja el Rómát. Igen, furcsán hangzik, de az Iszlám Állam úgy gondolja, hogy Róma leigázása küldetésének központi eleme, és az iszlám tanításai szerint és Mohamed próféciáinak betöltéséhez szükséges is, mert így készítik elő a muzulmán messiás, a Mahdi eljövetelét.
Az Iszlám Állam egyik legfontosabb célpontja Róma, forgatókönyvük szerint 2025-re várják a végső összecsapást a jó és a gonosz között, a muzulmánok és a nem muzulmánok között. Ebben az egyik legfontosabb lépés Róma elfoglalása, amit már a következő öt évben, azaz 2020-ra el kívánnak érni – mondja Robert Spencer, az Az Iszlám Állam útikalauza hitetleneknek című könyv szerzője.

A muzulmán hagyomány szerint Mohamed azt prófétálta, hogy követői a Római Birodalom két fővárosát, Rómát és Konstantinápolyt is elfoglalják majd. Konstantinápoly ma Isztanbul, muzulmán város. Rómát azonban még soha nem foglalták el.

Az Iszlám Állam menetrendjében Róma meghódítása után rövidesen Izraelt is elfoglalják, miközben Szaúd-Arábiát és Iránt is legyőzik majd – állítja Spencer, aki szerint Róma elfoglalása több lépésben is történhet: Európát az Iszlám Állam harcosai áraszthatják el a menekültválság leple alatt. Nem arról van szó, hogy hagyományos hadsereggel foglalnák el. Arról beszélnek, hogy belülről szimpatizánsokból álló tábort hoznak létre, kívülről pedig emberáradatot indítanak.

Az Iszlám Állam tervei a Fekete zászlók Rómából; című kiadványukban is megtalálhatók. Alvó sejteket akarnak felhasználni, és arra számítanak, hogy az európai hadseregekben szolgáló muzulmánoktól, valamint a nem muzulmán szimpatizánsoktól is segítséget kapnak. Szeretnének a szíriai, iraki és líbiai frontokon megszerzett rakétákból is kilőni néhányat Olaszországra.

Emanuele Ottolenghi olasz külügyi szakértő szerint azonban az Iszlám Állam jelenleg nem jelent ilyen szintű veszélyt, Európának ennél sokkal égetőbb kérdésekkel kell szembenéznie az Iszlám Állam miatt. Szerintem jelenleg sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek Európa számára az úgynevezett magányos farkas típusú terroristák, aki iskolák, bevásárlóközpontok, boltok, repülőterek ellen terveznek merényletet,mondja Ottolenghi.

Valóban nehéz belátni, hogy az Iszlám Állam miként tudná elfoglalni Rómát, egy 60 milliós ország 3 millió lakosú fővárosát. A szándék azonban megvan, Róma elfoglalása az Iszlám Állam szerint bizonyítani fogja az iszlám felsőbbrendűségét a kereszténység felett, és a kereszténység bukását, amit eszkatológiai jelentőségű eseményként kezelnek.

Hírdetés

A Róma elfoglalása után kitört háború végkifejlete várakozásaik szerint a szíriai Dabik városa melletti összecsapás lesz. Ez a muszlim Armageddon. Úgy gondolják, hogy ekkor a muzulmánok a nem muzulmánokkal fognak összecsapni az észak-szíriai városban. Ezt követően Jézus, mint muzulmán próféta és az iszlám messiás, a Mahdi visszatérnek a Földre, és együtt uralkodnak majd, miközben iszlamizálják az egész világot- magyarázza Spencer.

Ha a Rómával kapcsolatos tervük sikerül, akkor a pisai ferde torony tetejéről készülnek lehajítani a homoszexuálisokat. Elsődleges célpontjuk azonban a Vatikán. Elképzelésük szerint a legfontosabb esemény a pápa lefejezése lesz a Szent Péter téren, melyet élőben közvetítenek majd világszerte.

Nemrégiben egy lengyel férfi áttért iszlám hitre, és csatlakozott az Iszlám Államhoz. Azt mondta, hogy ha elfoglalják Rómát, akkor tömeges lefejezések lesznek a Szent Péter téren. Tehát a terv az, hogy a Szent Péter teret olyan emberek hatalmas kivégzőhelyévé alakítsák, akiket Allah ellenségeinek ítélnek, közöttük is legfontosabb a pápa. A céljuk ezzel az, hogy megfélemlítsék, és uralmuk alá hajtsák a világot- mondja Spencer.

Az Iszlám Állam apokalipszise című új könyvében William McCants azt írja, hogy az Iszlám Állam hosszabb harcra készül: megvárják, míg az előre küldött egységeik megerősödnek, mielőtt megkezdődik a Rómáért vívott harc.

Küldte: László Györgyné

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »