Az istenek fegyverzetei: A Mahábhárata és a 12000 évvel ezelőtti atomrobbantások

„…egyetlen lövedéket… mely az univerzum teljes erejével bír…” Vajon ez a Mahábháratából származó vers úgy hangzik-e, mintha valamilyen fegyver leírása volna?

 

 

Még a Manhattan-terv vezető tudósa, Dr. J. Robert Oppenheimer is tudta, aki nyilvánvalóan ismerte az ősi szanszkrit írásokat, hogy a Föld régmúltjában atomrobbanások történtek.

 

Egy interjúban, mely az első atomteszt megtekintése után készült, a Bhagavad-gítából idézett:

„Én lettem a halál, a világok pusztítója.”

 

Ráadásul, amikor egy diák megkérdezte Oppenheimertől, hogy az Alamogordo-i volt-e az első felrobbantott nukleáris szerkezet a Manhattan-terv során, akkor ezt válaszolta:

„Igen… A modern időkben természetesen igen.”

 

 

A Rámájana című eposzban – mely az isteni Ráma hercegnek Szítá nevű feleségéért Rávana, a démonkirály ellen folytatott küzdelmét ecseteli – további érdekes részleteket találunk, melyek látszólag hatalmas ősi fegyvereket mutatnak be:

 

„(Ez a fegyver) olyan erős volt, hogy egyetlen szempillantás alatt képes lett volna a Föld elpusztítására.

Egy óriási robaj a füstben és a lángok között –

És a halál ül rajta…”

 

Számos író és kutató véleménye szerint a Mahábhárata nem csak leírja az Istenek által használt fegyvereket, hanem világos bizonyítékokat is szolgáltat az atomrobbanásra, mely több tízezer évvel ezelőtt következett be.

 

A Mahábhárata lefordított változatát elemezve, sokan egyetértenek abban, hogy nyilvánvalóan leírja, hogy az „ISTENEK” miként alkalmaztak fejlett fegyvereket a Földön több tízezer évvel ezelőtt. A földrészeket megrázó katasztrofális eseményeket a következőképpen tárja elénk:

 

Hírdetés

 

„Gurkha, aki egy gyors és erős Vimanán repült, egyetlen lövedéket bocsátott ki, mely az univerzum teljes erejével bírt. Egy izzó füst- és lángoszlop emelkedett fel teljes pompájában, melynek fénye tízezer nap fényével ért fel.”

 

„Ez egy ismeretlen fegyver és vas mennykő volt,

a halál gigantikus hírnöke, mely hamuvá tette Vrishnis és Andhakas egész faját.”

 

„A testek a felismerhetetlenségig megégtek.”

 

„Hajuk és körmeik kihullottak.

Agyagedényeik minden különösebb ok nélkül összetörtek, s a madarak fehérré változtak.”

 

„…Néhány óra múltán, az összes élelmük megfertőződött… a tűz elől menekülve, a katonák a patakokba vetették magukat, hogy megmossák magukat és felszerelésüket.”

 

Ez a történet, illetve ősi csata részletesen le van írva a Drona Parva-ban (Dróna könyvében), a Mahábhárata című indiai eposz 7. részében.

 

Kisari Mohan Ganguli történész és fordító szerint, az ősi titkos hindu írás telis-tele van ilyen leírásokkal.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancient-code.com/weapons-gods-mahabharata-atomic-blasts-12000-years-ago/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »