Az iskolákban már a muszlim az úr

Az iskolákban már a muszlim az úr

A II. világháború utáni beteges német megfeleléskényszer újabb állomásához érkezett. Arról lehetett már hallani hónapokkal ezelőtt is, hogy a migránsoknak vallási okokból nehezükre esik alkalmazkodni az európai élethez, a disznóhústól hideglelést kapnak. Annak ellenére, hogy senki nem akarja etetni őket vele, ők még azt sem tolerálják, hogy a közétkeztetésben az egyelőre még átlag európai, vagy német, ha van még ilyen, jóízűen elfogyassza.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

A muszlim iskolások megnövekedett jelenléte miatt a menzákon megváltoztatják a szokásokat, a menüből sok helyen hiányzik a disznóhús. Németország-szerte növekszik azon tanintézmények száma, ahol nem kerül a menza kínálatába disznóhús, egyre kevesebbet rendelnek belőle az iskolák. Ezt próbálják a manapság divatos egészséges életmóddal magyarázni, de a legtöbbször a húslemondások hátterében – kimondva, kimondatlan – a muszlim kölykök állnak. Ők ugyanis mára már igen sokan lettek – egyrészt, másrészt mert az iskolák fenntartói, vezetői félnek a pereputty reakcióitól is. A muszlim, messze földön gyerekszeretetükről híres szülők ugyanis több helyen követelték már a disznóhús betiltását.

A mezőgazdasági miniszter is aggódik. Christian Schmidt (CSU): Nem fordulhat elő, hogy a disznóhúst, mint a táplálkozásunk és gasztronómiánk egyik fő alkotóelemét, egyszerűen kiiktassuk az étlapokról.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »