Az ISIS tündérmese

Az ISIS tündérmese

Ahogyan az orosz hadierők bombázzák az ISIS pozícióit Szíriában, azok a hazugság gyárosok, akiket ez a felfegyverzett csoport képvisel, most vonaglanak kínjukban és Vlagyimir Putyint ismét az emberiség félelmetes ellenségeként mutatják be.

1970-ben a CIA által az Afganisztánban a szovjetek és a progresszív kabuli Tariki kormány elleni harcra kiképzett, előzőleg mujahideen elnevezésű harcosok azóta is az USA hírszerzési ügynökség és annak, gazdáinak, a brit hírszerzésnek az MI5-nek szolgálatában állnak, hogy proxy háborúkat kezdjenek világszerte.

 Az ármánykodás listája hosszú: Irán, Bosznia, Csecsenföld, Afganisztán, Pakisztán, Irak, Líbia, Szomália, Indonézia, Fülöp Szigetek, Thaiföld, Szíria és Jemen jut az emberek eszébe. Olyan neveken működtek, mint, Al Kaida, tálibok, takfiristák, vagy vahabiták most ISIS néven ismertek, de a szereplők mindig ugyanazok.

A Brit Korona Ügynökség (British Crown Agency), ami az Agha Khan pakisztáni alapítvány tulajdonosa is egyben, a jéghegy csúcsán ül ennek a muszlim terrornak nevezett gépezetnek.

 Agymosással és pénzt a zsebükbe tömve felhasználták ezeket az azóta már al Kaida nevet használó zsoldosokat, hogy megtámadják az Egyesült Államokat 2001 szeptemberében, amihez hatáskörük alá tartozó Securacom nevű cég tulajdonjogát használták fel és nem véletlen, hogy akkor Marvin Bush volt – az Egyesült Államok akkori elnökének George W. Bushnak a testvére-, a Securacom cég feje, és a World Trade Center biztonságát hívatott megőrizni állami szerződés keretében.

A Securacom nemcsak biztonsági személyzetért, hanem a felvonó aknák megépítéséért és azoknak biztonságosságáért is felelt és pont ezek a liftaknák voltak azok, amik segítettek ezeket az épületeket a földig rombolni.

A név ISIS már eleve, hogy feltűnő kellene, hogy legyen a történetben, ugyanis ISIS nem más, mint az ókori egyiptomi fáraó kultusz előtti korszak egyik istennője, Ízisz angol fordításban, ami régi egyiptomi nyelven trónt vagy hatalmat jelent.

Ugyanakkor Ízisz része az ókori Babilon kultúrájának is. Babilonban már a kereszténység előtt létezett a szentháromság fogalma, ennek a szentháromságnak a tagja volt Ízisz is és a mai szabadkőművesek, Kabbalisták és a Muszlim Testvériség tagjai által, (akik az al Szaúd házat is működtetik) szintén imádott ugyanis Ízisz nem mást jelképez, mint a vagyont, a gazdagságot és a vele járó hatalmat.

 Mindannyian hű szolgái a brit koronának, még ha ez nem is tudatosul bennük. Ízisz a varázslat istennőjeként volt ismert és a gazdagok az arisztokraták imáit volt hívatott meghallgatni.

 Eredeti egyiptomi neve Aset volt, ebből származik az angol asset szó is, ami vagyontárgyat, értéket néhol tulajdont jelent, intelligens szóhasználatban ez azt jelenti, hogy ezek a valakik a titkos társaságok és pénz manipulátorok által befolyásolt nyugati kémhatalmaknak dolgoznak.

Az ISIS szponzorálása nem egyszerűen történt, svájci bankszámlákon át a Warburg család bankhálózat UBS bankjába vándorolt a pénz, ami nem mást jelent, mint a Black Nobility of Europe magyarul Európa Fekete Nemessége és a bankárok által létrehozott hamis iszlámot, amit nevezhetünk most ISIS-nek vagy al Kaidának.

Hírdetés

A cél egyértelműen a Közel-Kelet meggyengítése az ottani olaj kitermelése és a Nagy Izrael létrehozása.

Ma már izraeli üzletemberek földeket vásárolnak Irak északi részén ott ahol az ISIS elnéptelenítette az egész régiót elárasztva Európát menekültekkel egy és ugyanazon folyamat által.

Ahogyan az ISIS szisztematikusan elpusztítja az arab országok ereklyéit, ősi építményeit, amik segítenének megérteni az ősi arab történelmet és kultúrát, ugyanúgy el törli a több század alatt elért muszlimok által létesített civilizációt a régióban.

Nem kell zseniális tudósnak lennie senkinek ahhoz, hogy tudja azt, ha az ISIS valóban egy ortodox muszlim csoport lenne, az utolsó dolog, amit tennének az egy kalifátus létrehozása a Levante államaiban, Irakban, Szíriában.

A terroristák, akik most az ISIS nevet viselik, a CIA által lettek kiképezve Jordániában Szaúd Arábiában és Törökországban, mindezek mellett Izrael kórházi ágyat biztosított harcosaiknak, ha megsérültek.

Amikor az orosz bombázók megkezdték akciójukat ellenük ezek a jól fizetett harcosok Törökországban találtak maguknak menedéket, ahol a Szürke Farkasok nevű maffia éppen az Afganisztánból származó heroint Európába és Amerikába csempészi, bebiztosítva ezzel mind az amerikai katonák jelenlétét Afganisztánban mind az új heroin járványt az USA-ban.

A drog csempész vonalak tökéletesek az embercsempészetre is. A szunnita szélsőséges szervezetek, akik eddig harcoltak egy kalifátusért most Európába menekülnek. Mi az oka, hogy nem folytatják a háborúikat? A pénz ugyanis miután mind az iraki mind a szíriai olajmezők felett elvesztették az uralmukat egyre kevesebb zsoldot kapnak.

A megoldás Európa befogadja a menekülteket, és több pénzt ad segélyként, mint amit a háborúban kerestek. Itt van a bökkenő, nem vallási fanatizmusból harcolnak, hanem pénzért, gazdagságért. A fanatizmus nem tűnik el ettől függetlenül, megvan, Franciaországban van Németországban és Nagy Britanniában is.

Nem hiszem, hogy meglepne akárkit is az a tény, ami azt mutatja, hogy az USA egy évi bombázása után sem gyengült meg az ISIS, inkább csak megerősödött és nagyobb területeket hódított, meg mint valaha. Oroszországnak pár nap alatt sikerült nagyobb eredményt elérniük, amit az USA-nak az elmúlt egy év alatt nem sikerült vagy nem is volt szándékában.

Mindez csak úgy történhetett meg, mert az USA nem bombázta az ISIS zsoldosokat, hanem inkább segítette és fegyverezte őket, mialatt a szocialista beállítottságú Szíria olajkészleteit és infrastruktúráját megtizedelték és egyben az Exxon Mobilnak a világ legnagyobb olajcégének masszív az iraki Kirkuk városban lévő olajmezeje körül is megtisztították a környéket.

A „mágikus” terrorcsoport olaj lopása az állami tulajdonban lévő kutakból a globális piac olcsó olajjal való elárasztásával, és az iraki, szíriai emberek kizsákmányolásával meggazdagodva elpusztítja a petro dollárt utat nyitva ezzel egy globális valutának, amivel a Rothschildok által vezetett bankok terveit támogatja. A nyugati média nem vesz tudomást mindezekről, és sztorijaikat is inkább hamis hírszerzésre alapozzák. Putyin azonban mostani akciójával hatalmas veszteséget okoz az ISIS számára és arra az ideológiára, amit mindig is képviselt.

Hogyan fognak a Rothschild vezette bankár gengszterek reagálni majd? Szerintem az egy következő fejezete lesz ennek a történetnek.

Orientalista.hu – L. Gyula (Forrás: hendersonlefthook)


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »