Az ISIL mégiscsak bejutott Amerikába – hullahegyek

Az ISIL mégiscsak bejutott Amerikába – hullahegyek

Több fegyveres tüzet nyitott a kaliforniai San Bernardinóban, Los Angeles külvárosában, a tűzoltóság szerint több „áldozat” is van – írja az MTI. Az MNO szerint tizenketten haltak meg egy lövöldözésben, az Index több mint húsz meglőtt emberről tudósít. Legalább három, állig felfegyverzett férfit keresnek jelenleg is a rendőrök, akik házról házra járva kutatják át a környéket – olvasható az Indexen.

A rendőrség mindenkit arra szólított fel – írja az MNO -, hogy ne menjenek a tetthely közelébe, a hatóságok emberei közben házról házra járnak, az elkövetők után kutatva. A vérengzés helyszíne, az Inland Regional Center mozgáskorlátozott emberek központjaként üzemel. A létesítményből emberek tucatjait menekítették ki.
Az Index szerint a lövöldözés okáról és az áldozatokról nincs egyelőre pontos információ. A hírügynökségek által sugárzott légi felvételeken viszont az látszott, hogy az úttesten letakart holttestek is vannak.

Hírdetés

Az Inland Regional Centerben történtekről egyelőre a CNN és a Los Angeles Times is csak néhány bent rekedt dolgozó elektronikus üzenetei alapján tud beszámolni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »