Az interneten esett egymásnak Szanyi és Márki-Zay

Az interneten esett egymásnak Szanyi és Márki-Zay

Szanyi Tibor és Márki-Zay Péter között. Hódmezővásárhely polgármestere a Fidesz emberének titulálta a volt MSZP-s politikust. Szanyi válaszában nem fukarkodott a sértő jelzőkkel.

Kik a Fidesz emberei az ellenzékben?

Ezzel a címmel írt bejegyzést közösségi oldalára Hódmezővásárhely polgármestere. Márki-Zay Péter írásában egyedül Szanyi Tibort nevezte meg. A polgármester azt fejtegette, hogy mivel véleménye szerint a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzékben, különösen fontos az MSZP tisztújító kongresszusának eredménye. A polgármester szerint vannak még bőven árulók az MSZP-ben.

Előbb-utóbb tán még listákat is fog gyártani, ahogy elődei szokták, zsidókról, cigányokról, kommunistákról. Így reagált Szanyi Tibor Márki-Zay Péter vádjaira. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója levelét így kezdete:

Tisztelt Bugyibuci!

Tudod, amikor – saját bevallásod szerint – te még lelkes Fidesz-szavazó voltál, én már akkor megszerveztem az egyik legnagyobb antifasiszta tüntetést Budapesten.

Szanyi Tibor az ellenzéki összefogást is kritizálta. A polgármesternek címezve azt írta: sosem volt jelölt előválasztásban, hiszen pártelnöki mutyira kapta a polcát. Ennek ellenére nagyon hirdeti az összefogósdit.

Hírdetés

Az ISZOMM alapítója úgy fogalmazott:

Borsodban jött a pillanat, amikor egy pompás előválasztást lehetett volna szervezni, ám – Márki-Zayt jó távolról kihagyva – néhány párt lepacsizott egy nácit közös ellenzéki jelöltnek.

Szanyi Tibor szerint ennek a polgármester 20 centis nyelvvel helyesel, és csápol. A volt MSZP-s képviselő leszögezte: náciknak nincs bocsánat.

Hozzátette: Márky-Zay bejegyzésével kvázi beköpte őt az ország népének, hogy a Fidesz embere. Szanyi Tibor szerint ez egy olyan lépés volt, amiket a kisnyilasok is tettek és a polgármester sem különb náluk.

Hír TV

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »