Az internetadón túl tegnap az igazság is elhangzott, no nem a liberális hőzöngők szájából

Az internetadón túl tegnap az igazság is elhangzott, no nem a liberális hőzöngők szájából

Láttuk, és ma már több helyen is olvashattuk, mi történt a Fidesz székházánál tegnap este az internetadóra hivatkozva. Na, itt aztán valóban összejöttek a legsötétebb alakok. A cél már nem az internetadó elleni fellépés, hanem pusztán a rongálás volt.

Látható és érezhető az a gyűlölet, mely ezekből az emberekből áradt. Pláne, ha rátapintunk a lényegre és kimondjuk, hogy az egészet a ballibsik szervezték és valós célja korántsem az internetadó elleni fellépés, hanem annak ürügyén a kormány támadása, hogy aztán a külvilág elmondhassa, hogy Magyarországon a jogállamiság már lassan semmilyen formában nem áll meg. Belülről bomlasztás, külföldi segítséggel, majd a Demszky-félék újbóli hatalomba helyezése. Sajnos a Fidesz mindehhez valóban feldobta a labdát. Ezt talán jobban át kellett volna gondolniuk.

Történt azonban ott más is .

Hírdetés

Máté Tamás az Egységfront Egyesület tagja karakterisztikusan vázolta és próbálta elmagyarázni a lényeget, amit fondorlatos módon valamennyi éppen hatalmon lévő rendszer elsumákol, vagy éppen karhatalmi eszközökkel (lásd 2006 szeptember-október) brutálisan elfojt.

Íme a beszéd a Hungária Tv jóvoltából:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) – Hungária Tv


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »