Az index egy antifasiszta hekkerrel készített interjút és a HVIM ellen hergel

Az index egy antifasiszta hekkerrel készített interjút és a HVIM ellen hergel

Olvasom az index cikkét, arról, hogy Magyarországon kb 40 jó hekker van, a téma valójában dögunalmas, nem tudom miért kerülhetett főoldalra. Lejjebb görgetve feltűnik a cikk közepén égtelenkedő képet a „kedves” fiatalember notebookjáról és az azokat elborító matricákról.

Nézzük csak milyen szemrevaló dolgok vannak itt:
– „a rasszizmus mentes jövőért”
– „Antifaschistische Aktion”
– „SE ISTEN, SE HAZA, SE ÚR, SE RABSZOLGA!”
– „NEM AKAROK ÚJRA FASIZMUST NEM AKAROK ÚJRA FASIZMUST NEM AKAROK ÚJRA FASIZMUST NEM AKAROK ÚJRA FASIZMUST”

Hírdetés

– „Let’s fight white pride”

Mert ugye ezt szabad, ez még csak kis ártatlan bújtatott propaganda, a legtöbb olvasó erre nem is figyel fel. Persze, mindenkinek magánügye miben hisz, amíg abban teszi, amiben a mindenkori liberális mérce szerint hinni kell. Vajon akkor is megjelenhetett volna ez a kép, ha buzipropaganda ellenes, Horthysta, Trianon ellenes vagy a fent szidott White Prideos matricákkal lenne dekorálva az a notebook?

Olvassuk tovább a tartalmat, így a betyárbecsület kedvéért. A vége felé a fenti matricákhoz hasonlóan szimpatikus dolgot találhatunk az Anonymoussal kapcsolatban, hogy „A mögöttes értékrenddel egyébként nagyrészt egyet tudok érteni, nem látok például abban semmi problémát, amikor a Westboro Baptist Church, a szcientológia egyház, vagy éppen valamelyik neonáci szervezet kerül a célpontjukba”, majd pár sorral lejjebb „de tulajdonképpen akkor is a szólásszabadság ellen megyek, amikor pl. kifütyülöm a Hatvannégy Vármegye rendezvényét. Az ilyen dolgokat teljes mértékben támogatom”.

Az index ismét tud időzíteni, hergelni és nemzeti oldal ellen hangolni, a Fővárosi HVIM bevándorlás ellenes felvonulásának a napján és egy nappal a szokásos éves Andrássy úti buzi vonaglás előtt, ami ellen idén is lesznek a nemzeti oldalnak megmozdulásai.

Már csak ezért is legyünk ott minél többen ma este 18:00-kor a Keleti pályaudvarnál és holnap a kordonokon kívül az Andrássy úton!


Forrás:nemzeti.net
Tovább a cikkre »