Az igazi rapper ma már szoknyát hord

Az igazi rapper ma már szoknyát hord

Lassan elmúlnak azok az idők, amikor vonagló nők és drága kocsik között hadarnak a kigyúrt niggerek.

A múlt század gengsztervilágát maguk mögött hagyva most levetkőzik macsóságukat, és ártatlanságot szimbolizáló fehér menyasszonyi ruhát öltenek magukra. Majd jól megmutatják a szemét homofóboknak, hogy milyen merészek, és hogy semmi sem állhat a szeretet útjába. 

Így tett a hazánkban nem túlzottan ismert Kid Cudi is, akinek már nem sokan emlékeznek 2010 körüli felejthető slágereire. A rapper mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a progresszív körökben nevet szerzett divattervezők mennyasszonyi ruháiban parádézik. Legutóbb a CFDA Fashion Awards nevezetű gálán jelent meg így.

Hírdetés

A rapper ezért kapott is hideget, meleget. Mert bár ő maga nem transznemű vagy homoszexuális, ilyen módon áll ki amellett, hogy mindenki olyan ruhát hordhasson, amilyet akar. (Kérdés, hogy 2021-ben ez valóban fontos probléma-e széles e világon. Ilyen nüanszokon azonban már nem akadunk fenn.)

Voltak, akik szerint ha nem meleg az illető, akkor ne foglaljon állást efféle öltözködésügyekben. Voltak azonban olyanok is, akik gratuláltak neki, és szimpátiájukat fejezték ki a Twitteren.

Mindenesetre tanulságos megfigyelni, hogy ha valaki kezd lemaradni a popzene élvonalától, akkor csak oda kell bújnia az LMBTQ-lobbi keblére, és még nyerhet pár évet, míg a dalai már retrónak számítanak, és ezért újra előveszik azokat.


Kid Cudi donned a wedding dress while attending the #CFDAAwards https://t.co/28MLzBDKMy pic.twitter.com/9hksPvtuoF — Rap-Up (@RapUp) November 11, 2021


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »