Az Identitás Generáció tiltakozó akciót hajtott végre a Demokratikus Koalíció X. kongresszusán.

Akciónkkal arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy ha a Gyurcsány Ferenc által megálmodott “demokratikus jogállam létezne”, akkor ő valószínűleg napinkban szabadulna, alábbiak valamelyikéért – de leginkább mindegyikéért!

Rendőrattak és szemkilövetés az ’56-os forradalom és szabadsagharc 50. évfordulóján. Az elszámoltatás elmaradása és az ’56 kollektív emlékezetén ejtett seb okozta erkölcsi kár gyakorlatilag a mai napig felmérhetetlen.Az anyaországi magyarok folyamatos hergelése és a határontúli magyarok példa nélkülien kitartó vegzálása a 2004-es népszavazástól napjainkig.Az őszödi beszéd, és az abban megvallott költségvetéshamisítás a következmény-nélküliség első igazán látványos precedensét teremtette meg a rendszerváltas utáni magyar politikában.A Gyurcsány által vezetett, és személyével reprezentált Demokratikus Koalíció munkája révén a “konstruktív ellenzékiség” fogalmának szisztematikus kiírása a magyarok közéleti szótárából.

Hírdetés

Idén március 1-re esett a Bolondok napja, Gyurcsány Ferenc pedig olyan vicc, aminek lassan 15 éve nem érkezik meg a jól megérdemelt csattanója.

Ameddig azonban Gyurcsány Ferenc a magyar politika része, mi csak ugyanazt mondhatjuk, amit a 2006-os rendőrattak során ejtett áldozatai.

SZABADSÁG!


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »