Az idegen betolakodó színes bőrű kontinensfoglalók azzal fenyegetnek, hogy lerombolják Európát…

Egy Németországban élő betolakodókból álló mozgalom azt ígéri, csak “romok és hamu” fog maradni az európai városok helyén. A Deutsche Welle beszámolója szerint a kurd betolakodókból álló csoport nyíltan azzal fenyegette meg az európai hatóságokat, hogy rombolásba, pusztításba kezdenek, miután Törökország megkezdte a kurdisztáni terrorszervezetek elleni erőteljes fellépést.A fenyegetés azt követően hangzott el, hogy Németországban a múlt hét folyamán migránstüntetések kezdődtek. A tömegdemonstráción résztvevők felszólították a török kormányt, hogy gyakoroljon nyomást a német kormányra, a Németországban élő idegenek védelme érdekében.

Múlt hét pénteken ismeretlen személyek felgyújtottak egy mecsetet Baden-Württemberg tartományban, majd vasárnap éjjel egy másik mecsetet is felgyújtottak Berlinben. A rongálás kurd migránsokból álló csoportokhoz köthető, az eset miatt Törökország behívatta a német nagykövetet és magyarázatot követelt.

Hírdetés

A török fegyveres erők január 20-én kezdtek meg egy offenzívát észak-Szíriában, melynek célja vereséget mérni az USA által támogatott kurd terrorszervezetekre Afrin környékén.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »