Az FTC ismét összekerülhet a Klaksvíkkal

Az FTC ismét összekerülhet a Klaksvíkkal

Kedden megkezdi idei Bajnokok Ligája szereplését a Ferencváros is, a mai napon azonban már kisorsolják a BL, az Európa-liga és a Konferencia Liga selejtezőinek harmadik körét is. 

A fővárosi együttes a második körben a walesi The New Saints együttesével találkozók, a párharc egyértelmű esélyese a Fradi. Annyi biztos, hogy az FTC a harmadik fordulóban is kiemelt, a lehetséges ellenfele pedig az alábbi csapatok közül kerülhet ki. 

UE Santa Coloma (andorrai)–Midtjylland (dán, k) Malmö (svéd, k)–Klaksvík (feröeri)  Panevezys (litván, k)–Jagiellonia Bialystok (lengyel)

A hat csapat között egy régi ismerőst is fel lehet fedezni, bár a Ferencvárosnak aligha vannak kellemes emlékei a feröeri Klaksvíkkal kapcsolatban.

Hírdetés

A BL tavalyi kiírásában a két csapat a az első körben csapott össze, a feröeri csapat 3:0-ra nyert a Groupama Arénában, így könnyedén jutott tovább a második fordulóba.

A Fradi ezt követően az Európa-ligában folytatta küzdelmeit, végül kénytelenek voltak beírni a Konferencia Liga csoportkörrel. Könnyen előfordulhat, hogy a két együttes ismét összekerül, ebben az esetben az FTC szívesen revansot venne a tavalyiak miatt.

Amennyiben a fővárosiak nem jutnának túl a TNS gárdáján, úgy az El harmadik fordulójában folytatnák, ahol az alábbi csapatok valamelyikével mérkőzhetnének meg. 

APOEL (ciprusi, k)–Petrocub (moldovai) Ludogorec (bolgár, k)–Dinamo Minszk (fehérorosz) Panevezys (litván, k)–Jagiellonia Bialystok (lengyel)


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »