Az évszázad tragédiája Blikk módra: megerőszakoltak egy magyarországi buzit egy amerikai börtönben

Az évszázad tragédiája Blikk módra: megerőszakoltak egy magyarországi buzit egy amerikai börtönben

Berki Viktor 2009-ben első buzeránsként "házasodott össze" Magyarországon, pontosabban bejegyezték magukat élettársként az V. kerületi anyakönyvi hivatalban. Ezt követően pedig elköltöztek Amerikába a hazai fasizmus elől.

Ott aztán be is indultak a dolgok: először egy ismerőse coccolinós flakonban drogot küldött a buzinak. Ezt még nem sikerült rábizonyítani, de a rendőrség attól kezdve figyelte, később pedig amiatt állították bíróság elé, hogy hátrányos helyzetű magyarországi fiúkat vitt ki, majd szexrabszolgának használták őket. A bíróság 25 év börtönre ítélte.

Hírdetés

"A tárgyaláson a bíró hozzám fordult és azt mondta, hogy mivel a tudatában voltam, amit a társam csinált velük, ezért én is bűnös vagyok. De teljes hazugság volt a vád, mégis 25 évre ítéltek. Leghamarabb 2036-ban szabadulhatok. Ha megérem, mert van egy olyan érzésem, hogy nem fog sikerülni" – nyafogott a Blikknek adott "levélinterjújában".

A köcsög elárulta, hogy a börtönben a több rab napi szinten zaklatja, "mert nem tartozik egyik csoporthoz sem". (Mi azonban teljesen más okot sejtünk a háttérben – a szerk.)

Viktorka véletlenül egy rasszista kijelentést is eleresztett: állítása szerint fehérként egy amerikai börtönben beilleszkedni több mint lehetetlen… A rácsok mögött megerőszakolták, ebben az ügyben jelenleg nyomozás zajlik. Volt rá példa, hogy meglopták, az ételét rendszeresen erőszakkal elvették tőle. Az egészségügyi ellátás pedig tapasztalata szerint gyakorlatilag egyenlő a nullával.

"Nem jutok ki élve a börtönből. 2036-ban 51 éves lennék, de ezt a kort itt lehetetlen megérni. Addig azonban nem nyugszom, amíg a megerőszakolóm nem kapja meg méltó büntetését" – mutatja be a bulvárlap az aberrált hősies küzdelmét az anális erőszak ellen.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »