Az „évszázad szökését” hajtotta végre két orosz óvodás

Az „évszázad szökését” hajtotta végre két orosz óvodás

Két orosz óvodás Jaguárt szeretett volna venni. Nem is tétlenkedtek, műanyag lapátot ragadtak és több napon keresztül ásták azt az alagutat, amelyen keresztül végül sikerült kiszökniük.

Két orosz kisfiú, hogy a közeli autószalonban sportkocsit tudjon venni, lyukat ásott egy magnitogorszki óvoda kerítése alatt és elszökött – olvasható a Guardian hírportálon. Hivatalos részleteket nem közöltek, csak a szökés tényét erősítette meg egy magas rangú, megyei tisztviselő.

Hírdetés

A Komszomolszkaja Pravda orosz bulvárlap azonban úgy értesült, hogy a két gyerek több napig ásta az alagutat a homokozóból elcsent műanyag lapátokkal. Miután az alagút elkészült, a két „szökevény” két kilométert sétált egy autószalon irányába. Egy arra autózó nő azonban észrevette a gyereket. A kisfiúk elárulták neki, hogy ők Jaguárt szeretnének venni, de nincs rá pénzük. Ezután nő beültette a két óvodást a kocsijába és a rendőrségre hajtott velük.

A szökésüket csak fél óra után vették észre. A gyerekekre felügyelő óvónőt azonnal kirúgták, pedig a szülők semmilyen panaszt nem tettek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »