Az évszázad felfedezése!

Az évszázad felfedezése, melynek köze van a relativitáselmélethez és az atomfizikához, nem hozzám köthető. Bá kétségtelen, hogy a felfedezés felfedezésének dicsősége engem illet. S muszáj, hogy ennek a hatalmas mértékű tudományos áttörésnek a népszerűsítését megtegyem, mert a kampány előszobájában ez kiemelt fontossággal bír.

Minden úgy kezdődött, ahogy a hatalmas felfedezéseknél általában: a véletlennek köszönhető történéssorok egymásutániságával. Mint minden olyan ember, aki eljutott arra a mentális szintre, hogy elismeri: vannak nála okosabbak, épp a YouTube-on szemléztem a videók között, hogy olyan emberek előadásait hallgassam, akik cáfolhatatlanul eszesebbek nálamnál. Nem volt nehéz dolgom, meglehetősen sok ilyen ember akad, hála Istennek.

S amikor Teller Edéhez értem… felfedeztem a felfedezést!

***

Maga a tézis a Mr.Carl nevű YouTube felhasználóhoz köthető, s teljes terjedelmében közlöm:

„1,5X sebességgel tökéletes! :)”

Először- többedmagammal – azt hittem, hogy a kommenter csupán gúnyolódik a Manhattan Universe egyik szuperhősével, Mr. Tellerrel.

De nem!

Hírdetés

Kíváncsiságból másfélszeres sebességre állítottam a lejátszást, s láss csodát!

Az eddig csigalassú vontatottsággal beszélő zseni egyik pillanatról a másikra köznapi ritmusban megszólaló emberré vált!

***

A felfedezés gyakorlati jelentősége egyszerűen felbecsülhetetlen. Hiszen eszerint nem biztos, hogy mondandónk megértetésének, illetve mások megértésének kulcsa a tartalomban rejlik! Nagyon is elképzelhető, hogy a sebességben!

Például egy felgyorsított Cseh Katalin, egy lelassított Gyurcsány, vagy egy megállított és elnémított Vona sokkal érthetőbb lehet azok számára, akiknek őket hallgatva eddig fogalmuk sem volt arról, mi a csudát akarnak mondani.

***

Elképzelni sem tudom, mostantól micsoda béke és boldogság köszönt majd ránk. E publikációnak hála, hamarosan egymást fogják érni az értelmesebbnél értelmesebb felszólalások, a valódi terveket megfogalmazó valódi gondolatok, s ami a csodálatos, hogy mind ahányan vagyunk, minden egyes szót, minden árnyalatot érteni fogunk.

Alig várom, hogy így legyen!

() VBT ()Kiemelt kép: AFP

The post Az évszázad felfedezése! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »