Az Európai Unió német gyáriparosok és a nácik találmánya

1943-ban a hitleri Németországban a hadipar állami megrendelése, erősen lecsökkent, Hitler ellenzéke felismerte a Barbarossa terv kudarccal végződik.

A világháború végét követően a nyugat európai országok egységének a gondolata népszerű lett, hogy Szovjetunióval szemben a német ipar nyerje vissza a nemzetközi szerepét.

A csodás Európa a két világháborúval és mintegy 150 millió ember erőszakos halálával ajándékozta meg az emberiséget, melynek során a győztes hatalmak Oroszország, Franciaország, Szerbia, Csehország, Románia ezer éves határokat rendezett át.

A nyugat európai országoknak az ujjúk begyét sem kellett megmozdítaniuk Marhall révén felépítették országaikat. 1989-ben eszükbe sem jutott kelet európai országoknak adandó Marshall terv, ölükbe hullott egy puskalövés nélkül az egész kelet Európai piac.

1957-ben már megálmodtak egy nagyobb Uniót, 1992-ben papíron létre is hozták.

A kelet európai országok, iparának lenullázás céljából Al Gore USA alelnökének széndioxid az ördög bűze elmélete, meghatározó módon Áder János köztársasági elnök révén nálunk lett nyerő. A mi népünk körében a tekintély elvnek évszázados a hagyománya van.

Az Egyesült Államok kormánya az ország saját pénzének kibocsátását az állam kezéből 1913-ban magántulajdonba adta. A háttérhatalom újkori születése.

Hírdetés

A háttérhatalom és pénzügyi oligarchia érdeke, könnyen kezelhető, manipulálható, határok nélküli globális unió.

Az egyén, a család és a nemzet ehhez akadály.

A mai német, és a nácik idején kialakult helyzet között néhány vonatkozásában a reális zöldek azonosságot vélnek felfedezni.

A 8 millió náci fajelméletével Hitler hatalomba kerülésével nagyon sokan egyetértettek, a rasszok között legalul a zsidók vannak nézet általánossá vált

Németországban már 2015 előtt mintegy 3 millió idegentestű népesség létezett. Ezek foglalkoztatása hozzájárult a német ipar fejlesztéséhez, döntő módon az ENERGIEWENDE német energia politika beindításához, többek között szélkerekek gyártásához.

Az ENERGIEWENDE Merkel, környezetvédelmi miniszter 1995-ben kitalációja. Hozzájárult a hatalom csúcsára való kerüléséhez Kohl kancellár hátba szúrásához.

A mai német, és a nácik idején kialakult helyzet között néhány vonatkozásában a reális zöldek azonosságot vélnek felfedezni.

A migráns ügyét, az ENERGIEWENDE ügyét és a Paks bővítésének az ügyét összefüggésében kellene nekünk kezelni.

Az ügyek integrált kezelésére a mai energetikai kormányzat alkalmatlan.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »