Az EU intézményeiben erősödik az identitásvesztés

Az EU intézményeiben erősödik az identitásvesztés

Hölvényi György arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlamentben a balratolódás folytatódik. Háttérbe szorulnak a legfontosabb kérdések: a béke szükségessége, az európai versenyképesség helyreállítása, a demográfiai krízis kezelése, a kontrollált migráció, a nemzeti sajátosságokból táplálkozó józan erkölcsi erő felélesztése.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője, Gál Kinga, a delegáció elnöke és Hölvényi György a KDNP EP-képviselője (j-b) a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tisztújító ülésén Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án. MTI/Purger Tamás

Hírdetés

A szokásjoggal ellentétben, a Patrióták Európáért, az EP harmadik legnagyobb létszámú frakciója nem jutott alelnöki poszthoz, ezzel a „legnagyobb gondot az jelenti”, hogy így az európai intézményekben tovább erősödik az identitásvesztés – írta Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti (EP-) képviselője a közösségi oldalára feltöltött üzenetében szerdán.

Az Európai Parlament életében július 16-án új időszak kezdődött, új időszak Európa életében is, de vajon milyen lesz ez az új időszak? – tette fel a kérdést.
   
Hölvényi György arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlamentben a balratolódás folytatódik. Háttérbe szorulnak a legfontosabb kérdések: a béke szükségessége, az európai versenyképesség helyreállítása, a demográfiai krízis kezelése, a kontrollált migráció, a nemzeti sajátosságokból táplálkozó józan erkölcsi erő felélesztése, egyszóval – emelte ki – a kiegyensúlyozott társadalmi élet feltételei.
   
„A Patrióták Európáért képviselőcsoport éppen ezeknek kíván hangot adni. Lássuk meg!” – zárta gondolatait Hölvényi György.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »