Az esze után a fejét is elvesztette a nyitott határok és a csokipénisz szerelmese

Az esze után a fejét is elvesztette a nyitott határok és a csokipénisz szerelmese

Előzmény: Nem kapta meg a menedékjogot, ezért megölte finn barátnőjét egy egzotikum

A fordító megjegyzése

Szeretném megkérni az olvasókat, hogy egyetlen könnycseppet se hullajtsanak a cikkben szereplő halott nőért. Hogy miért, azzal kapcsolatban szeretnék idézni Csonthegyi Szilárd írásaiból:

„Mivel az igazságot kutató ember a politikai korrektség korlátjait nem fogadja el, a népek és fajták mellett a nemek esetében is érdemes talán kellemetlen, de fontos dolgokat elemezni. Megfigyelhető, hogy a betolakodókat babusgató szervezetek, önkéntesek, felvonulások, cikkek írói stb. között rendkívül sok a nő – fehér nő, főleg. Ez a probléma kellemetlen, de nem lehet szőnyeg alá seperni. Mi ennek a női hozzáállásnak az oka? Mit lehet ezzel kezdeni?” (Forrás)

„(…) a nő gyengébb volta miatt mindig kénytelen volt a felette álló erőknek, személyeknek behódolni, azokkal kompromisszumot kötni, főleg nem csak saját maga, de tehetetlen gyermekei érdekében is. A nő így alapvetően szubmisszív, behódoló alkat, konfliktuskerülő, a szociális státusz és elfogadottság (népszerűség) iránt érzékeny. (…)” (Forrás)

„Az áruló fehérek nem társaink, az árulóknak történelmünk folyamán mindig sajátos büntetés járt. Ennek most is így kell lennie, belső elárulóink nélkül az ellenséges zsidó elit nem tudott volna olyan pozícióba törni, amiben már évtizedek óta van, s nem lenne a nyakunkon temérdek más fajidegen népség sem. Csak akkor jön el új tavasz, ha saját árulóinktól végérvényesen megszabadulunk”. (Forrás)

„Minden nemzeti és faji megmaradást akaró embernek feladata az ilyen behódoló, áruló elemek megszégyenítése, kérdőre vonása, megbüntetése. Mint ahogy egészségesebb korokban ez mindig így volt: az árulóknak különösen elrettentő büntetés járt. Bízzunk benne – és tegyünk érte – hogy hamarosan olyan kor jön el, amikor az arénákban az árulók és ellenségek nyilvános kivégzését nézhetjük, nem kevert fajtájú degeneráltak obszcén makogását, mint Manchesterben!” (Forrás)

„A folyamatok miértjét fontos érteni, de azt továbbra is szem előtt kell tartani, hogy egy kritikus helyzetben (mint amilyen az életterünk idegenek általi felforgatása, megszállása), mindenféle segítség az ellenség irányába: árulás. Az árulóknak pedig mindig is szigorú büntetés járt. Eredendően jóravaló, de aljasan eltérített ösztönök és jellemvonások ide vagy oda: a szülőföld eredeti kultúrája és nemzete ellen tevékenykedőket könyörtelenül helyükre kell tenni. A hadszíntéren nem kérdezi senki, hogy megtévesztett-e a ránk támadó, vagy öntudatos ellenség. Ha ellenünk tesz, el kell taposni. Nőt, férfit, fehéret, nem fehéret”. (Forrás)

A lenti Kapcsolódóban az olvasók számos példát fognak találni arra, hogy az egzotikus szerelmek és pátyolgatások hogyan értek véres véget.

Most pedig jöjjön a finnországi esetről szóló cikk fordítása:

BESZÁMOLÓ: a migránsokat pártoló nőt brutálisan meggyilkolta migránsfiúja
A fiatal nő korábban nyitott határokat pártoló bejegyzéseket tett a közösségi médiában

Egy fiatal finn nőt, aki korábban a globalizmust pártoló bejegyzéseket tett a közösségi médiában, holtan találtak a lakásán, miközben vér folyt ki az ajtaja alól; ez ahhoz vezetett, hogy a rendőrség gyilkosság gyanúja miatt nyomozást indított.

Helyi beszámolók szerint Sanni Ovaskát, egy Hameenlinnából való fiatal nőt – mely város a dél-finnországi Helsinki és Tampere között fekszik – állítólag migránsfiúja gyilkolta meg.

A fiúja, akit Hasan Alqinaként neveztek meg, a beszámolók szerint az incidens során szintén meghalt.

A beszámolók szerint Ovaska korábban fehérellenes bejegyzéseket tett közösségi médiafiókjaiban, valamint progresszív ügyek palettája mellett kardoskodott.

A beszámoló Tiina Wiik finn hírmagyarázó egy csiripelése [tweetje] révén került a nyilvánosság elé, aki ezt írta: „Egy fiatal nőnek arab menedékkérő fiúja van és arról ír közösségi médiabejegyzéseket, hogy a fehér férfiak mennyire sz*rok”.

„Ki akar találgatni, hogy ez hogyan végződött?”.

Wiik a továbbiakban a lakásajtó véres képét tette ki, ami a bűncselekmény helyszínének határát alkotta.

Wiik ezután erről számol be: „Hogy tisztában legyünk vele: ez hétfőn történt a finnországi Hämeenlinnában. A lányt a fiúja gyilkolta meg, akit [a lány] megpróbált elhagyni.”

„Nem ez az első ilyen eset Finnországban. Egy afgán megerőszakolta és felgyújtotta a barátnőjét; egy iraki lefejezett egy középkorú nőt, aki megpróbálta elhagyni”.

Hírdetés

Egy másik közösségi médiafiók a következő meg nem erősített hírről számolt be [a hämeenlinnai eset kapcsán]:

„És [a lányt] le is fejezte”.

A [cikket közlő] National File felvette a kapcsolatot Wiikkel, aki elmondta: „Amit eddig a rendőrség megerősített, az ez: egy fiatal nőt a hétfőről keddre virradó éjszaka meggyilkolt az exfiúja, aki azután öngyilkosságot követett el”.

„A menedékkérelmét korábban elutasították. Közösségi médiafiókokból kiderül, hogy a gyilkos Hasan Alqina, aki azt mondja, hogy az izraeli Jaffában született – nyilvánvalóan palesztin”.

Hozzátette: „Ezt a képet egy szomszéd készítette. Azt beszélik, hogy a nőt lefejezték, de azt még nem erősítették meg, és egyszerűen lehet, hogy feltételezés”.

„Korábban volt egy ügy Poriban, melyben egy iraki menedékkérő megölt egy középkorú nőt, miután a nő véget vetett a kapcsolatnak. A férfi lefejezte a nőt és felgyújtotta a nő lakását”.

A gyilkossággal kapcsolatos nyomozásra vonatkozó helyi rendőrségi jelentés szerint: „A rendőrség gyilkosság gyanúja miatt nyomoz Hämeenlinnában”.

„A cselekményre a városközpontban lévő magánlakhelyen került sor 2020. január 20-án este vagy kora éjszaka. Az incidenst egy bámészkodó jelentette, miután a lakásban lehetséges bűncselekmény nyomait látta”.

„A bűncselekménnyel kapcsolatos nyomozás korai szakaszban van és a módszert vagy eszközt még nem tettük közzé. A cselekmény indítéka ismeretlen a rendőrség számára”.

A múlt évben a National File egy francia bevándorlási aktivista meggyilkolásáról tudósított, akit egy olyan migráns ölt meg, akit a nő a Normandiában lévő lakásán szállásolt el.

A beszámolók szerint az egyetemistának és aktivistának romantikus viszonya is volt a migránssal, aki állítólag agyonszúrta őt.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

REPORT: Pro-Migrant Woman Brutally Murdered by Migrant Boyfriend
Young woman had made pro-open borders comments on social media
By Lionel Du Cane – January 24, 2020
https://nationalfile.com/report-pro-migrant-woman-brutally-murdered-by-migrant-boyfriend/

Kapcsolódó (Egzotikus szerelmi és pátyolgatási ügyek):

Egzotikus élményre vágyó proliluvnyák figyelmébe: szándékosan fertőzött HIV-vírussal a nigger

Újabb tanítómese hülye libáknak: így ért véget az "egzotikus" házasság

Újabb tyúkagyú angol nő tapasztalta meg az "egzotikus kaland" előnyeit

Fajgyalázásra készült a balmazújvárosi családi tragédia nőtagja – Facebookon habarodott bele az egzotikumba

Megerőszakolva, majd élve elégetve: Finnországban egy 17 éves lány sorsa mutatja, miért nem keveredünk jöttmentekkel

Egzotikus albán szerelem kellett a 14 éves angol lánynak

Mit tesz a török, ha nem akar apa lenni? Leüti, megszurkálja, majd felgyújtja szülés előtt álló német barátnőjét

Fajgyalázó nővérének köszönheti brutális megerőszakolását a 15 éves Pest megyei kislány

Hidegzuhany-szerű volt az egzotikus kaland vége: a 19 éves afgán folyóba akarta fojtani német barátnőjét

Németgyilkosság Merkelisztánban: ennek a 15 éves lánynak is az egzotikum iránti vágyakozás lett a veszte

Elin Krantz megölése – film készült arról, hogyan végezte a legismertebb négerimádó svéd nőszemély (18+)

Újabb bevándorláspárti svéd nő kóstolt bele az imádott migránsok kultúrájába – most mentális problémái vannak (18+)

Gyilkosok, pedofilok, fajgyalázó cafatok álmai: a bevándorlók nagy része hamis személyazonossággal él Németországban

Megfojtotta 16 éves "szerelmét" az arab "fiú", másfél év után már kiengedték, hadd folytassa az egyetemet

Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak – füvezés helyett megverte és megerőszakolta


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »