Az ész megáll: az „antifák” Roy Larner letartóztatását követelik

Roy Larner, a 47 éves angol fociszurkoló a múlt heti londoni terrortámadás során vívta ki milliók tiszteletét azzal, hogy puszta kézzel esett neki az egyik késes terroristának, és akadályozta meg, hogy még többeket megöljön vagy megsebesítsen. A „B…d meg, én Millwall vagyok!” csatakiáltással harcba lendült férfit alaposan összekaszabolták a béke vallásának hívei, jelenleg is kórházban ápolják.

A hőst ugyan millióan ünneplik, azonban az úgynevezett antifák nem tartoznak közéjük. A zavaros és erőszakos szélsőbaloldali nézeteket valló csőcselék tombolva követeli Roy Larner letartóztatását, amiért verbálisan inzultált és megtámadott három muszlim férfit.

Hírdetés

Igen, a terroristákat. Igen, akik éppen embereket öldöstek. Az őrült szélsőbaloldal számára az „iszlamofóbia” ilyen durva megnyilvánulása megengedhetetlen. Nem, ez nem vicc, és a hír nem egy paródiaoldalról származik, hanem a szélsőbaloldali csőcseléket világszerte összefogó „Official Antifa” mozgalom twitter-hírfolyamáról. Sőt, nemcsak az interneten nagy a pofájuk: büszkén jelentették be, hogy „londoni sejtjük” sorfallal akadályozta meg, hogy a média bejusson a kórházba Roy Larnerhez, mivel szerintük „a fehér szupremácisták nem lehetnek hősök”. Erről ugyan egy hírforrás sem számolt be, de az antifák twitterjükön közzétettek egy fényképet, amelyen a szokásos símaszkos bűnözők láthatóak, amint vörös zászlókkal és botokkal felszerelkezve kordont állnak egy épület előtt.

A símaszkos banditák szerencsére igen kevesen vannak, és nemigen tudják elérni, hogy a „London-híd oroszlánja”, ahogyan Larnert a média elnevezte, egy fikarcnyival is kevesebb tiszteletet kapjon. A sebesült focidrukker javára jótékonysági gyűjtés indult az Interneten eredetileg 500 fontos céllal, de már több, mint 40 ezer font jött össze, azaz mintegy 14 millió forint.

A Millwall szurkolótábora egyébként a balhéiról, nemzeti elkötelezettségéről és a politikai korrektség elleni lázadásáról ismert. Valószínűleg ezt tartják a szélsőbaloldaliak akkora bűnnek, amit még ezzel a hőstettel sem lehet lemosni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »