Az erdélyi magyar vállalkozók számára is elindul a Nemzetpolitikai Államtitkárság mentorképző programja

Az erdélyi magyar vállalkozók számára is elindul a Nemzetpolitikai Államtitkárság mentorképző programja

Erdélyben is elindítja mentorképző programját a Nemzetpolitikai Államtitkárság idén. Az elmúlt 2 évben a program a Vajdaságban már rendkívül eredményesen segítette a régió vállalkozói közösségét.

A programra olyan erdélyi magyar fiatal vállalkozók és tapasztalt szakemberek jelentkezését várják, akik mentorált vagy mentor szerepben segítenék egymást szakmai problémáik megoldásában, illetve hosszabb távon szívesen erősítenék tudásukkal, kapcsolati hálójukkal az Erdélyi Mentorprogram alumni hálózatát.

Hírdetés

A mentor és mentorált párosok között szakmai találkozókat szerveznek konkrét szakterületi kérdések mentén. Tematikus előadások, képzések is várják a résztvevőket, akik egymást is segítik majd vállalkozásfejlesztési témákban, csoportosan és egyénileg, konkrét kihívások és egyedi igények alapján. További információ a programról ezen a linken érhető el.

Krónika

The post Az erdélyi magyar vállalkozók számára is elindul a Nemzetpolitikai Államtitkárság mentorképző programja appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »