Az energiavámpíroktól való védelem három lépése

Ismersz olyan embereket, akik elszívják az energiádat? Tanuld meg, hogyan állíthatod meg egy csapára az energiavámpírokat! Akadályozd meg az energiavámpírokat ezzel a három lépéssel!

Bizonyos emberek környezetében érzed az (energia) elszívását? Az élet tele van az energia árapályjelenségével, azonban olykor összefutunk olyan emberekkel, akik „elveszik” az energiát a másiktól. Ezek az energiavámpírok az élet minden területén fellelhetők. Sajátítsd el, hogyan tudod beazonosítani ezeket a helyzeteket és miként védheted meg magadat a következő lépésekkel.

 

 

Mind a munkahelyen, mind az életben, kihívást jelent az „energiavámpírok” elkerülése. Ők jelen vannak az élet minden területén, s abból élnek, hogy elszívják az energiát a többi embertől. Ennek tünetei: kiszipolyozottság vagy kimerültség érzése, miután beszélgettünk vagy időt töltöttünk valakivel; negatív érzés valakinek az irányába; lehetséges nyugtalanság vagy „hátborzongás” érzése, amikor valaki megérint.

 

Lényeges, hogy hallgassunk ezekre a belső intésekre és hogy megállítsuk az energia elszívását. Íme, néhány technika, amelynek segítségével megszakítható vagy elkerülhető ezt.

 

A helyzet felismerése

 

Ez maga után vonja a belső hang vagy zsigeri érzés tiszteletét egy másik személlyel kapcsolatban. Ösztönösen tudjuk, amikor mások nem olyanok, mint amilyennek tűnnek. Az energiavámpíroknak nincs különösebb ismertetőjelük, ugyanakkor jellegzetesen viselkednek. Ezek az emberek, akik szükségét érzik, hogy másokon keresztül „éljenek”, voltaképpen elégedetlenek önmagukkal és másokban reménykednek.

 

Számtalan arcot ölthetnek magukra. Lehet egy szülő, egy barát, egy kedves vagy egy idegen.

A legtöbb esetben ez nem több mint egy öntudatlan cselekedet a másik személy „túlélésére”.

Az ilyen emberek számítók és szándékosan elszívják az energiát másoktól.

 

 

Önmagunk megóvása

 

Az első lépés a helyzet felismerése, majd pedig az ezzel együtt járó, a helyzet megváltoztatására irányuló vágy. A változás mindenkinél magából indul ki. Gyakran ez egyszerűen annyi, hogy közöljük valakivel, hogy ne érjen hozzánk. Az rendjén való, hogy saját magunk gondját viseljük, és korlátozzuk a másokkal való érintkezést. Szükségünk van arra, hogy odafigyeljünk a saját komfortzónánkra.

 

Emellett segíthet, ha egy védő követ viselünk. A kövek segíthetnek eloszlatni más emberek energiáit. Ezek a kövek erősítik a saját energiánkat és megvédenek a külső behatásoktól.

 

Az öngyógyító rituálék szintén csökkenthetik a találkozások hatásait azáltal, hogy a kifelé irányuló fókuszt befelé irányulóvá változtatják. Szóba jöhető szertartás a meditáció, a reiki, az ásványok vagy a gyakorlatok. Gyakran a saját gondolatainkra való összpontosítás megváltoztatásával vagyunk képesek megváltoztatni az energiaáramlásaink irányát.

Hírdetés

 

Amennyiben a fentiek közül egyik sem válik be, akkor jobban tesszük, ha egy energiagyógyászhoz fordulunk segítségért.

 

A következő lépés

 

Ennek az utolsó része, hogy tanulunk a kölcsönhatásból, elsajátítjuk a leckét és megváltoztatjuk önmagunkat. A legnagyobb lépés nem más, mint érzelmileg elválni a helyzettől. Ez a szétkapcsolódás lehetővé teszi az egyénnek, hogy gyorsan, könnyen és lehetőség szerint tartósan válhasson le az energiavámpírról.

 

Az élet a jelenlegi helyzetünkben az energia áramlásairól szól. Az áramlás akkor simulhat el, amikor érzelmileg megszakítjuk a kapcsolatot önmagunk, valamint a bűntudat és a félelem között.

 

Ezek olyan közös érzelmek, amelyeket egy energiavámpírral kialakított helyzetben érzünk. Ilyenkor ezek táplálják őt, így eme érzések miatt nehezünkre eshet a vele való kapcsolat feloldása.

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/07/3-steps-to-protect-yourself-from-energy.html

 

A cikket fordította és szerkesztette: Száraz György

 

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post Az energiavámpíroktól való védelem három lépése appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »