AZ EMBER NEM GYILKOLJA MEG AZ ANYJÁT, KIVÉVE, HA AZ OSZTÁLYELLENSÉG

AZ EMBER NEM GYILKOLJA MEG AZ ANYJÁT, KIVÉVE, HA AZ OSZTÁLYELLENSÉG

Magyarország megregulázására kimódolt minapi brüsszeli meghallgatáson a súlyos vétkeink közé sorolták, hogy a kormány nem kezeli méltóképpen a marxista filozófus Lukács (Löwinger) György hagyatékát.

Az ember esze ilyenkor megáll és tartósan ácsorog…. Mi közük van hozzá?

Lukács a 19-es hatalomátvétel egyik vezéralakja, a „dicstelen” Tanácsköztársaság népbiztosaként ill a Vörös Hadsereg politikai biztosaként a tiszafüredi vereség után megtizedelte a szerinte gyáván harcoló zászlóaljat és saját bevallása szerint Poroszló főterén 8 katonát lövetett főbe.

Kommunista elvakultságát híven jellemzi híres mondata:

“AZ EMBER ÁLTALÁBAN NEM GYILKOLJA MEG AZ ANYJÁT, KIVÉVE, HA AZ OSZTÁLYELLENSÉG !”

Mit tiszteljünk egy ilyen emberen?

Mások az Orbán kormány szemére hányták, hogy migráns kérdésben populista módon az „emberek akaratára” hivatkozik, mert kormányozni az ezt felülíró „magasabb elvek” szerint kell. Bizonyos értelemben, igen, de nemzeti sorskérdésekben azért illik hallgatni a népre.

Hírdetés

Mindezt olyanok mondják, akiket nem választottak, hanem küldtek Brüsszelbe. Jórészüket amiatt, hogy otthon megszabaduljanak tőlük… Sikerült…

Ahogy elnézem a brüsszeli mainstream-t, azt tartják igazi demokráciának, ha egy országban koalíciós káosz van, ha hosszú hónapokig nincs kormány, ha az elit fontoskodhat/osztozkodhat. Az UNIO egyre több országa küszködik ezzel és ők a demokratikus mintaállamok, amelyek Brüsszelből könnyebben kezelhetők. Az UNIO-s elit utálja a nagy támogatottsággal bíró, erős kormányokat, mert azokkal nehezen boldogul.

Néztem/olvastam/hallgattam Orbán karácsonyi interjúit, írását, valamint a a napokban Berlinben elmondott beszédét . Ennek az embernek világos képe van az országról/világról, egészséges, határozott céljai vannak és van ereje/képessége meg is valósítani őket.

Én a magam részéről örülök ennek és drukkolok neki.

Elképzelni sem tudom, hogy hol tartana az ország/nemzet nélküle

Szelekovszky Ernő

www.magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »