Az ELTE rektora megmondja, mit ihatnak, és meddig bulizhatnak a kollégisták

Az egyelőre nem világos, hogy a takarító Terike csak szóban tudja-e majd fegyelmezni a másodéves Zsoltit, hogy az elsős Vivien blúza alatt matasson a lépcsőfordulóban, vagy esetleg gumibotot is kap az erélyes fellépést elősegítendő.

Az egyetemistákról köztudott, hogy nappal lógnak, este piálnak, nem járnak be órákra, és míg a társadalom többsége legkésőbb 19 éves korától kezdve húzza az igát két műszakban valamelyik gyárban, addig a sok semmirekellő büfészakos bölcsész tizenöt évig jár ingyen egy szakra, aztán meg átjelentkezik egy másikra, mert annyira belekényelmesedtek a habzsi-dőzsibe, hogy nem is akarnak elkezdeni dolgozni. A kollégista még ennél is alattomosabb állatfajta, ők a közös hűtőből is lopnak.

Hírdetés

Ez a jól körülhatárolható tróger banda a politikuskeltető alvilági HÖK-maffiával az élen néha úgynevezett „kulturális programokat” szervez, hogy az oktatókkal elhitessék, a trágár gólyaindulók éneklésén és a felelőtlen szexuális kicsapongáson kívül más is érdekli őket. Ezt persze senki nem veszi komolyan.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »