Az élősködők leszámolnak a transzszexuálisokkal is

Három észak-afrikai származású tizenéves mondta a két transzszexuális nőnek az utcán, hogy meg kéne kövezni őket. Hangos szóváltás után meg is dobálták őket az út mellől felszedett kavicsokkal. Az inzultusnak a rendőrség vetett véget. A két transzszexuális, Elisa és Yasmine egy pénteken bemutatott interjúban azt nyilatkozta a német SRW csatornának, hogy a három férfi először szexuálisan közeledett, de amikor rájöttek, hogy transzszexuálisok, kövekkel támadtak ráju

Magyar Menedék - Ősmagyar

Amint az a dortmundi rendőrségnek a presseportal által közzétett jelentéséből kiderül, az eset még január 10-én történt. A 16, 17 és 18 éves fiatalok követték a két transzszexuális nőt, majd beléjük kötöttek, és azt mondták, hogy az „ilyeneket” meg kellene kövezni. Arabul szidalmazták őket, a transzszexuális nők pedig hasonló hangnemben válaszoltak. A fiatalok végül az út mellől felszedett kavicsokkal dobálták meg a 37 és az 50 éves férfit, majd ketten odamentek hozzájuk, és a hajukat is megrángatták.

Hírdetés

Az incidensnek a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A támadók elfutottak.

A két transzszexuális, Elisa és Yasmine egy pénteken bemutatott interjúban azt nyilatkozta a német SRW csatornának, hogy a három férfi először szexuálisan közeledett, de amikor rájöttek, hogy transzszexuálisok, kövekkel támadtak rájuk.

A három kamasz közül kettő nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban többször is őrizetbe vették őket lopás miatt. Mindhármukat letartóztatták, de csak ketten maradtak őrizetben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »