Az előörs horgosi ökölrázása

Az előörs horgosi ökölrázása

A liberális média által szegény menekültekké előléptetett téridegen horda szerdán megmutatta: Európa életére tör.  A Nemzetiarcvonal.net összefoglalója hazánk megtámadásáról, és gondolatai a nemzeti oldal összefogásáról.

Szegény, okostelefonokkal és tabletekkel felszerelkezett menekültek megostromolták a horgosi határátkelőt. Az idegen horda márkás, drága ruháikban, divatos cipőikben ismét úgy gondolták, hogy nekik minden jár. Kövekkel és botokkal támadtak a magyar rendőrökre, terrorelhárítókra. Életterünk őslakosai számára legkésőbb szerda délutánra tisztává kellett váljon, nem a béke évei fognak beköszönteni hamarosan, hanem a nyakunkba zúdított idegen szeméttől való megszabadulás időszaka. Nem lesz egyszerű.

Hazánk rendőrei, terrorelhárítói nem menekülnek a harctól. Tudjuk, legtöbbjük alig várja, hogy szembekerüljön a mocskokkal, és megmutatja, hogy mit ér a magyar. A háború szelét érezni a levegőben. Adminisztratív eszközökkel ezt megoldani képtelen vállalkozás. A jogi keretek legföljebb Hazánk harcosainak megszervezésében játszhat szerepet. Többszázezerre tekinthető azoknak a hazafiaknak a száma, akik törvényesen tartanak maguknál fegyvert, és bármikor készek megvédeni Magyarországot. Egy megfelelően kialakított struktúra megléte esetén felbecsülni sem tudjuk azoknak a számát, akik fegyvert ragadnának Magyarországért.

Ugyanis mi nem hátrálunk, bármennyire is gyűlöl emiatt a liberális szennysajtó, a szabadkőműves páholyok gettósöpredéke, vagy a becstelen „nyugat”. Legkevésbé sem érdekli ez a nemzeti szervezetek tagságát. A harc elengedhetetlenségének fontosságával kelünk, dolgozunk, és hajtjuk álomra fejünket. Magyar a magyarért. Az ereinkben csörgedező vér felpezsdül, ha harcolhatunk – ezért háttérbe szorítjuk saját csoportérdekeinket. Mint őseink régen, az egymással küzdő törzsek és nemzetségek, összefogtak a földünket fenyegető hordák ellen.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Betyársereg nem tartja meg szombatra tervezett demonstrációját, tekintettel a rendvédelmi szervek túlterheltségére. Ezt magyarok döntötték el. Éreztük a közlemény elolvasásakor. Áldozatokat hozunk, hogy közösen harcolhassunk. Szeretjük a fajtánkat, de ennél is jobban szeretjük ezt megmutatni a világnak. Erről szólt 1956 is. Most álruhát váltott a gonosz, de ugyanaz az ellenség. Nem Orbán Viktor kormánya az ellenség, hanem a világot teljes rabszolgasorba dönteni akaró cion-szabadkőművesség.

Látjuk, hogyan zajlott és zajlik Ukrajnában a felforgatás. A liberálisok felhasználták a hazafiakat, hogy kivéreztethessék Ukrajnát. A magyarországi hazafiak nem hülyék, és ezt felismerték. Itt nem lesz cionista pénzből, nigger tagsággal is rendelkező Azov Battalion. Nem lesz ilyen. A hülyék dögöljenek csak meg. De mi magyarok vagyunk. Békeidőben sokszor nehezen tűrjük egymást, de ha véresen komolyan kell harcolni, akkor egyből felismerjük a sátán minden egyes arculatát, és edzett acélöklünkkel bezúzzuk a patkányok rühes, ótvaros, mocskos koponyáját.

Akik ma Horgoson egyáltalán fel merték emelni a hangjukat Magyarország ellen, azok nem menekültek, hanem az ellenség talpasai. Hogyan veszik a bátorságot, hogy megdobálják a magyar rendőrt? Látszik, hogy írni és olvasni képtelen söpredékkel állunk szemben. Ezek nem ismerik a magyarokat. A magyarok nem a cionizmus láncos kutyái, nem a téridegen betolakodók szálláscsinálói – azol a Migration Aid és a hasonló magyargyűlölő, idegenimádó patkányok.

Hírdetés

Nagyon érdemes odafigyelni Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő kommentárjaira

Szerdán még csak az előörs rázta ökleit, dobálta rendőreinket és terrorelhárítóinkat, de ők sem tétlenkedtek: az M1 Híradó szerint sikerült elfogni egy terroristát. Látszott, hogy sokan be sem akarnak jutni, csak a felforgatást kapták szerepül. A képeken láttunk gyanús csoportokat, akik igen jól mozogtak együtt. Nem kizárt, hogy szíriai és ukrajnai mintára ide is küldtek zsoldosokat. Felderítenek, vizsgálódnak. Tegyék! Rajtunk nem törnek át! Menjenek csak nyugodtan azokon a területeken, ahol a szerbek kis ajándékokat rejtettek el számukra. Mi bajuk lehet egy kis aknától?

Ez a maki azt makogta az amerikai tévének, hogy végez magával, ha nem juthat át a határon… Hajrá!

Mielőbbi gyógyulást kívánunk a téridegen söpredék által megsebesített magyar rendvédelmiseknek, reméljük, minél hamarabb ott látjuk őket a frontvonalon, felerősödött harci kedvvel.

Magyarországért, hűséggel!

(Molnár Róbert — NemzetiArcvonal.net)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »