Az ellenzéki pártok közül a Mi Hazánk rendezvényén voltak a legtöbben

Az ellenzéki pártok közül a Mi Hazánk rendezvényén voltak a legtöbben

Írtuk tegnap, hogy az Index Sok rendőr, kevés résztvevő címmel adta hírül, hogy véget ért a Jobbik rendezvénye. Úgy fogalmaztak, "alig 200 fő jöhetett össze a Corvin közben", korábban pedig a Mi Hazánk résztvevőit 3-400-ra tették ugyanők. A balliberális után a jobbliberális sajtó és az MTI is segít teljesebbé tenni a képet.

Kunhalmi tízfős nyugdíjas tömegéről írtunk már, a 888 közöl egy további fénykép-szerűséget, a videón pedig még jobban látszanak:

A DK-sok szintén a komcsibálvány Nagy Imréhez mentek, ők sem voltak többen:

Párbeszéd – tömegek az új főpolgármester mögött:

Hírdetés

Az LMP-sek vitték a családjukat is:

Vissza a Jobbikhoz

Említettük, hogy az Index szerint kétszer annyian voltak a Mi Hazánk rendezvényén, mint a Jobbikén – ez utóbbi párt nem véletlenül nem tett közzé egyetlen fényképet sem a résztvevőkről.

Ezen a fotón azért látszik, hogy nem beszélgetünk tömött sorokról, akárcsak a két alábbi képernyőfényképen, melyek a facebookos közvetítésükből származnak. (Persze a videós is nagyon odafigyelt a kameraállásra, de a lényeg azért még így is látható.)

A Mi Hazánknak ezzel szemben nem okozott problémát, hogy képet közöljön a megjelentekről:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazank%2Fphotos%2Fa.625679774433123%2F972788056388958%2F%3Ftype%3D3&width=480&show_text=true&height=320&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »