Az ellenzéki külföldi finanszírozásáról szól az újabb Anonymus-hangfelvétel

Az ellenzéki külföldi finanszírozásáról szól az újabb Anonymus-hangfelvétel

Az ellenzék és külföldi nagytőkés csoportok viszonyáról beszél Gansperger Gyula az újabb kiszivárgott hangfelvételen.

A kezdetben a Városháza állítólagos eladásáról hangfelvételeket kiszivárogtató Anonymus-maszkos alak (ebben a témában összes cikkünket itt olvashatja) most egy ismeretlen körülmények között készült beszélgetést hozott nyilvánosságra, amelyen Gansperger Gyula a magyarországi ellenzék és külföldi nagytőkés csoportok viszonyáról és Bajnai Gordon szerepéről beszél.

Hírdetés

Az üzletember az Index által közölt hangfelvételen felidézte, hogy még Wallis vezérigazgatóként az MSZP kormányzása idején kértek valamit a szocialistáktól, és ennek 30 millió forint volt az ára, és az erről szóló megbeszéléseken is részt kellett vennie, mert a szocialisták nem bíztak a cég tulajdonosában (aki akkor Veres Tibor volt).

A felvételen Gansperger Gyula – aki a Városháza eladása ügyében kiszivárgott felvételeken is fontos információkat mondott el – arról is beszél, hogy szerinte Magyarországon az egész ellenzék mozgása mögött külföldi erők és finanszírozók állnak. „Egyik része ez a Soros-birodalom, fogalmazzunk így. A másik része a nagytőkés csoportok, Németország, az Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon” – mondja a volt miniszterelnökre, Bajnai Gordonra utalva, mert aztán hozzáteszi „ő a volt miniszter, aki kapcsolatot tart ezekkel az emberekkel”.

Az üzletember a felvételen nevesíti a német szociáldemokraták alapítványt, a Friedrich Ebert Alapítvány finanszírozza szerinte a baloldali értelmiség, az ellenzéki véleményvezérek egy részét. A beszélgetésben ezután a sajtó is szóba kerül, Gansperger Gyula arról beszél, hogy a Magyar Narancs és a 444.hu is külföldi körök finanszírozása alatt áll, Soros Györgyöt és Veres Tibort meg is nevezi.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »