Az ellenzék a magyarok ellensége maradt

Az ellenzék a magyarok ellensége maradt

Azt már eddig is tudtuk, hogy a látszólag a Munka Törvénykönyvének megváltoztatása miatt megszervezett tüntetéseknek semmi köze nincs a munkavállalókhoz, a munkásokhoz. Ahogy múlik az idő, a rendőrség által előállítottak között egyre nagyobb számban találhatók köztörvényes, büntetett előéletű rendbontók, külföldiek és – természetesen – ellenzéki politikusok.

A köztörvényesek közt tolvajok, járműlopók, csoportos garázdaság miatt elítéltek, rongálók, ittas járművezetéssel bíróság elé állítottak, kábítószeresek vannak.  Ezek azok az emberek, akik nem mennek a szomszédba, ha valaminek az érdekében rendbontásra, randalírozásra bíztatja őket valaki. Ezek azok, akik nem riadnak vissza a garázdaságtól, még akkor sem, ha rendőrökkel kell felvenni a harcot. Aljanép, ahogy a pesti flaszter nevezi őket, ha tetszik söpredék.

Aztán jönnek azok, akik az irányításban, a szervezésben jeleskedő külföldiek. Itt van például a rendőrre bottal támadással gyanúsított belga-kanadai férfi, bizonyos Adrien Beauduin, akinek csak a neve és a mentalitása hajaz a beduinokra, valójában egy tőről metszett CEU-hallgatóval van dolgunk. Ráadásul a genderszakon folytat doktori tanulmányokat, hogy végzése után tudományos alapon tudja rábizonyítani a fiúkra, hogy leány és fordítva. Ha pedig ez ellen valaki tiltakozik, akkor majd a sorosista Helsinki Bizottság jól ellátja a baját. Beauduin az egyik irányítója a tüntetéseket szervező Szabad Egyetem nevű Facebook-csoportnak. A cél az, hogy a munkaügyi jogszabályok változása miatt tüntetőket egyesítse a Soros-egyetem miatt tüntető, a Kossuth téren sátorozó fiatalokkal. Miután munkásokat egyáltalán nem lehet a téren és a vonulók között felfedezni, ezért a beduinnak nem volt nehéz dolga az egyesítéssel, így a sorosisták energiáit a rendőrök elleni támadásra mozgósíthatta. Ha bebizonyosodik ellene a vád, akkor 2 – 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A másik előállított külföldi tüntető egy 19 éves német lány, aki a gyanúsítás szerint szintén a rendőrökre támadt. Meg tudja azt nekem mondani valaki, hogy mi a jó fenét keres egy 19 éves lány a nyilvánvalóan a magyar kormány megdöntésére irányuló magyarországi tüntetésen, ha nem jó pénzért odaküldte valaki? Például valamelyik Soros-szervezet. Jószerével azt sem tudja, ki fia-borja Orbán Viktor, Szent Istvánról nem is beszélve, eszik-e vagy isszák-e azt, hogy Fidesz?

Aztán a tüntetők között sorolhatjuk természetesen az ellenzéki politikusokat is. Ezek is sorosisták. Maga Lendvai Ildikó makogta el angolul a választás előtt ugyancsak a Kossuth téren, hogy az ellenzékiek kivétel nélkül Soros oldalán állnak. Fel-fel tűnik a randalírozók között Szél Bernadett, a minden tisztségétől megfosztott, pártjából is elmenekült képviselő, s nem győz közösséget vállalni a szegény gyerekek ajándékát ellopó, megrongáló aljadékkal, a nemzet karácsonyfáját felgyújtani akaró kereszténységellenes merénylőkkel. De mondja uszító dumáját a könnygázhatás „borzalmait” elszínészkedő Kunhalmi Ágnes a rendőrök hősies magatartása ellen, a garázda tüntetők mellett szónokló DK-s Gréczy Zsolt, hogy a velük szoros szövetségben aljaskodó Jobbik Jakab Péteréről már ne is beszéljünk. Ez a szerencsétlen Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke meg azt hablatyolja az ATV-ben, miközben a tények szerint erőszakosan nekiment a parlament előtt sorfalat álló rendőröknek s megpróbálta feljebb taszigálni őket a lépcsőn, hogy mindezt egy szerinte magasabb rendű erkölcsi igény miatt tette, hogy demokratikus, szabad és független Magyarországon élhessen. Barom!

Hírdetés

Az ő „erkölcsük” szerint nyilván az a szabad, demokratikus ország, ahol a vágyott szocialista-liberális s a hozzájuk felzárkózó hellerista Jobbik van hatalmon, ahol külföldiek, magyar köztörvényesek és közéjük tartozó politikusok szabadon támadhatnak a rendfenntartó erőkre, kitörhetik a parlament ablakait, felgyújthatják a nemzet karácsonyfáját s meggyalázás céljából kedvükre kihozhatják a magyarság templomában őrzött Szent Koronát.

Emlékezhetünk, 2006-ban a gyurcsányi rendőrség támadt a békés ünneplőkre, most a libsi csűrhe a békés rendőrökre. Tizenkét év múlt el azóta, de a sorosista ellenzék semmit sem változott. Marad, aki volt, a magyarok ellensége.

Horváth K. József – https://leander.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »