Az eladó kipenderítette a késes rablót egy XV. kerületi üzletből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Zsolt 34 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 11-én 20 óra körüli időben egy Budapest XV., Pestújhelyi úti élelmiszerüzletbe bement, majd az eladót egy késsel a bevétel átadására szólította fel. Az eladó nem tett ennek eleget, megragadta V. Zsolt karját és kilökte az üzletből az utcára, a férfi így semmit nem tudott eltulajdonítani.

Hírdetés

Az eladó értesítette a rendőröket, akik 2015. december 12-én 2 órakor a Budapest XV., Drégelyvár utca és Neptun utca kereszteződésénél elfogták V. Zsoltot, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »