Az egysíkú, az egyoldalú, és az együgyű

Ha valakinek nincs jogosítványa, “akkor ez egy meglehetősen egysíkú, egyoldalú, együgyű gondolkodást mutat” – közölte Horváth Csaba hétfőn a Klubrádió Szabad sáv című műsorában.

Horváth Lázárjános Csaba bizony meglehetősen együgyű, egyoldalú, és persze rettenetesen egysíkú. Mármint a gondolkodása.

A demagógia fekete öves mestere, az egykoron ingyenbékávéval rohamozó Horváth, úgy tűnik, nem szeretne főpolgármester lenni. Hétfői coming outja ugyanis nemcsak hatalmas önteltségről és a társadalmi szolidaritás teljes hiányáról tanúskodik, hanem egyben megvilágítja azt is, hogy a mosolygós szocialista nem igazán értette meg, hogy miről szól a politika.

Ez utóbbi persze minket aztán igazán nem zavar: ha Horváth Csaba úgy gondolja, hogy céljai eléréséhez jó módszer a lakosság jelentős hányadát jelentő jogosítvány nélküliek lealázása a sáros budapesti járda szintjéig, lelke rajta.

Hírdetés

Még akkor sem érdemelne külön posztot Horváth úr, ha az együgyűzés és egysíkúzás egyedi eset lenne. De nem az. Politikai elitünk túlnyomó része ugyanis az általa mondottakat követő felháborodást nem fogja érteni. És tudják miért nem?

Mert ugyanúgy gondolkodik.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »