Az egykori NASA-tudós állítása szerint az idegenek léteznek, de a kormány eltitkolja a találkozásokat

A szóban forgó ex-NASA-s tudós egyértelműen kiállt amellett, hogy a kormányok tisztában vannak a földönkívüliek jelenlétével, de egyelőre a nyilvánosságot nem avatják be a találkozásaikba.

A konkrétumoknál maradva az úriembert Kevin Knuth-nak hívják. Jelenleg az Albany Egyetem fizikaprofesszora. Véleménye szerint „temérdek bizonyíték” áll rendelkezésünkre, amely alátámasztja, hogy a világegyetemünkben léteznek UFÓK.

 

A volt NASA-dolgozó kijelenti, hogy szerinte az emberiségnek immáron szüksége van arra, hogy a távolról érkező, azonosítatlan látogatók lehetőségével végre szembenézzen. Kifejti, hogy további vizsgálatokra volna szükség e témában, mivel az az emberiség hasznára szolgálna.

 

Ez a vallomása egy nappal előzte meg a 2001 óta, az ufóvadász Haktan Akdogan által szervezett, minden év július 2-án megrendezésre kerülő UFÓ-NAPOT.

 

Az ufók és az idegen utazók létezését illetően még mindig heves viták dúlnak az úgynevezett idegen-hívők és a vaskalapos tudósok között.

 

 

Knuth Úr ezt közölte: „Úgy vélem, hogy szembe kell néznünk annak a lehetőségével, hogy bizonyos furcsa repülő objektumok, amelyek egyfelől az állományunkban lévő legjobb repülő járműveket is lekörözik, másfelől amelyek megfejtése kihívást jelent a számunkra, valóban messziről jöhettek, s temérdek bizonyíték támasztja alá az ufó-észleléseket.”

 

Knuth szerint manapság tabunak számít az ufókról társalogni. Voltaképpen már önmagában ez a hozzáállás meghiúsítja a megfelelő tudományos vizsgálatokat e témában. Továbbá a médiát és a kormányzatokat vádolja azért, amiért a szkepticizmus szócsöveivé váltak.

 

„Lényegében azt sulykolják belénk, hogy a téma nonszensz (lehetetlenség).” – tette hozzá a bennfentes.

 

„Az ufók tiltott területnek számítanak a komoly tudományos kutatás és a racionális vita számára, ami sajnálatos módon partvonalra és az olyan áltudósok területére száműzi a témát, akik közül sokan összemossák ezt a területet az összeesküvés-elméletekkel és a vad spekulációkkal.”

 

A mihez tartás végett, az elmúlt évtizedben a következő államok hozták nyilvánosságra az ufó-aktáikat:

Brazília,Kanada,Dánia,Ecuador,Franciaország,Új-Zéland,Svédország,Oroszország,Egyesült Királyság.

 

Knuth szerint a kormányhivatalnokoktól származó  ufóészlelések szolgáltatnak legitimációt az állításoknak.

Rámutatott arra, hogy a chilei kormány által létrehozott Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos (CEFAA), magyarul a Rendellenes Légügyi Jelenségeket Vizsgáló Bizottság, valamint egy másik francia bizottság, tudósokból és katonai hivatalnokokból álló szervezeteket állított fel abból a célból, hogy az idegenek létezésére bizonyítékot szolgáltassanak.

Hírdetés

 

Knuth azon az állásponton van, hogy a galaxisunkban található 300 milliárd csillag nagy valószínűséggel otthont adhat a nem emberi lényeknek, tehát létezhetnek lakható bolygók.

 

 

A problémát elsősorban az jelenti, hogy hivatalosan egyelőre nincs egyetlen jól dokumentált ember-idegen közötti kapcsolatfelvétel. Most következik a lényeg:

„A helyzetet súlyosbítja az a tény, hogy a kormányok világszerte eltusolják és titkosítják az efféle találkozókról szóló információkat.” Holott segíthetnének új ismeretek birtokába jutni az univerzumban elfoglalt helyünket illetően, miként új technológiák fejlesztésében is. Vagy lehet, hogy a belső körök pontosan erre használják fel ezeket az információkat, csak még nem osztják meg a közvéleménnyel? Ki tudja?

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/713251/alien-nasa-cover-up-world-ufo-day-space-earth-sighting-2018-news

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post Az egykori NASA-tudós állítása szerint az idegenek léteznek, de a kormány eltitkolja a találkozásokat appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »