Az egyik orosz tévében azt hangoztatták, hogy lehetetlen legyőzni Ukrajnát (VIDEÓ)

Az egyik orosz tévében azt hangoztatták, hogy lehetetlen legyőzni Ukrajnát (VIDEÓ)

A Gazprom Media NTV csatornán „fontos emberek” vitáztak Vlagyimir Putyin ukrajnai „különleges műveletéről”, és elhangzott, hogy gyakorlatilag lehetetlen legyőzni a megszállt országot.

„Azok az emberek, akik meggyőzték arról Putyint, hogy a különleges művelet gyors és hatásos lesz, hogy bemegyünk a nemzeti gárdával meg a kadirovitákkal, és ők majd rendet teremtenek, nos, ezek az emberek mindannyiunkat átvertek” – mondta Borisz Nagyezsdin, a Duma korábbi tagja.

Az egykori vezető politikus hozzátette, Oroszország meglepő módon tehetetlen a modern fegyverekkel szemben, amelyekkel Ukrajna rendelkezik.

Ott tartunk, hogy meg kell értenünk: teljességgel lehetetlen legyőzni Ukrajnát ezekkel az eszközökkel és az általunk használt koloniális háborús módszereket alkalmazva. Oroszország szerződésesekkel és zsoldosokkal próbálja megnyerni a háborút általános sorozás nélkül

Hírdetés

– hangsúlyozta.

Nagyezsdin kifejtette, az azonnali béketárgyalásokat és a háború minél hamarabbi befejezését támogatná, valamint azt, hogy a politikai kérdések rendezve legyenek.

Life comes at you fast: pundits on Russian TV realize that their military is failing and their country is in trouble. They are starting to play the blame game. Some of them finally understand that their genocidal denial of the Ukrainian identity isn't working in Russia's favor. pic.twitter.com/jNNn5xifI5

— Julia Davis (@JuliaDavisNews) September 11, 2022

(444)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »