Az Egyesült Államok a polgárháború szélén

Az Egyesült Államok a polgárháború szélén

25 állam aktiválta az alkotmányt és bevetette a nemzeti gárdát – felkészülés a Biden-erők elleni csatákra!

25 állam „végső hazaárulásra” szólít fel Bidentől – 24 órás trombita Bidentől

Az Amerikai Egyesült Államok 24 órája egy második polgárháború szakadéka szélén áll, miközben az ötven államból huszonöt nyilvánosan Texas oldalára állt az illegális bevándorlás szövetségi kormány általi könyörtelen és illegális kezelése ellen.

A Texast támogató 25 állam légi és földi erősítést kezdett küldeni a texasi határ védelmére és az esetleges szövetségi beavatkozás megakadályozására.

Gregg Abbot Texas kormányzója az 1. cikkre és a 10. cikk 3. pontjára hivatkozott, hogy Texas alkotmányos felhatalmazására hivatkozzon állama védelmében és védelmében.

A záradék kimondja, hogy az állam joga felülír minden ezzel ellentétes szövetségi törvényt.

A texasi kormányzó továbbá hozzáteszi, hogy az államokat nem szabad egy törvénytelen elnök kegyére hagyni, aki semmit sem tesz egy olyan külső fenyegetés megállításáért, mint a bevándorlók millióit csempésző kartellek.

Kevin Stitt, oklahomai kormányzó nyilvánosan kijelentette, hogy az Oklahoma Nemzeti Gárdát a texas-mexikói határra küldi Greg Abbott kormányzó támogatására, míg N. Dakota kormányzója hangsúlyozta, hogy Texasnak „lesz, ami kell”.

Nemrég a texasi nemzeti gárda végrehajtotta az első letartóztatásokat az illegális bevándorlók ellen, dacolva Bidennel.

Helyi tisztviselők szerint a Biden-kormányzat „abszolút hazaárulást” követett el azzal, hogy nem tudta ellenőrizni a migránsok áramlását és figyelmen kívül hagyta a határbiztonságot.

A texasi biztonsági erők átvették az ellenőrzést a mexikói határ felett, és Biden hivatalos utasítása és a Legfelsőbb Bíróság döntése ellenére sem engedik be az illegális bevándorlókat az állam területére.

A szövetségi hatóságok azt követelik, hogy a Texasi Nemzeti Gárda távolítsa el a határ mentén felállított szögesdrótokat, de az állam kormányzója megtagadta ezt, mondván, hogy a kormány elnézi a „bevándorlók invázióját”.

A Biden-adminisztráció 24 órát adott Texasnak, hogy teljesítse az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának döntését, és átadja a határőrizeti beosztásokat a szövetségi kormánynak, különben „semmi jó nem sül ki belőle”.

Az USA 25 állama hivatkozik az alkotmányra és az önvédelem jogára!

Tegnap délután, 2024. január 25-én Kim Reynolds iowai kormányzó és további huszonnégy állam kormányzója nyilatkozatot adott ki az ügyben:

„Biden elnök és kormánya teljesen kiszolgáltatottá tette az amerikaiakat és hazánkat a déli határon átáramló példátlan illegális bevándorlással szemben.

A jogállamiság fenntartása és a határ biztosítása helyett a Biden-kormányzat megtámadta és beperelte Texast, hogy segélyt nyújtson az amerikai állampolgárok védelmében az illegális bevándorlók történelmi szintjeitől, az olyan halálos drogoktól, mint a fentanil, és az országunkba belépő terroristáktól.

„Szolidaritást vállalunk kormányzótársunkkal, Greg Abbott-tal és Texas állammal abban, hogy minden eszközt és stratégiát – beleértve a drótkerítést is – felhasználják a határ védelmére.

Ezt részben azért tesszük, mert a Biden-kormányzat megtagadja a már létező bevándorlási törvények betartatását, és illegálisan lehetővé teszi az országunkba illegálisan belépő bevándorlók tömeges fogva tartását Amerika-szerte.

Az Egyesült Államok alkotmányának megalkotói egyértelművé tették, hogy ilyen időkben az Egyesült Államok alkotmányának 4. cikkelyének 4. szakasza és 1. cikkének 10. szakaszának 3. szakasza értelmében az államoknak joguk van az önvédelemhez.

Mivel a Biden-kormány lemondott az államokkal szembeni alkotmányos kötelezettségeiről, Texasnak minden joga megvan arra, hogy megvédje államaink és nemzetünk szuverenitását.”

Íme a 25 állam és kormányzóik.

Hírdetés

Az aláírók a következők:

Alabama kormányzója: Kay Ivey

Alaszka kormányzója: Mike Dunleavy

Arkansas kormányzója Sarah Huckabee Sanders

Floridai kormányzója: Ron DeSantis

Georgia kormányzója: Brian Kemp

Idaho kormányzója: Brad Little

Indiana kormányzója: Eric Holcomb

Iowa kormányzója: Kim Reynolds

Louisiana kormányzója: Jeff Landry

Mississippi kormányzója: Tate Reeves

Missouri kormányzó: Mike Parson

Montana kormányzója: Greg Gianforte

Nebraska kormányzója: Jim Pillen

Nevada kormányzója: Joe Lombardo

New Hampshire kormányzója: Chris Sununu

Észak-dakota kormányzója: Doug Burgum

Ohio kormányzója: Mike DeWine

Oklahoma kormányzója: Kevin Stitt

Dél-karolinai kormányzó: Henry McMaster

Dél-dakotai kormányzó: Kristi Noem

Tennessee kormányzó: Bill Lee

Utah kormányzója: Spencer Cox

virginiai kormányzó. Glenn Youngkin

Nyugat-virginiai kormányzó: Jim Justice

Wyomingi kormányzó: Mark Gordon

Megjegyzendő, hogy Wyoming kormányzóját, Mark Gordont a texasi kerítés mellett fényképezték le fegyverrel, amely jellegzetesen „Mi mind határállamok vagyunk, Texas minden eszközt bevet az amerikai állampolgárok védelmére”!

Kuti Károly

Megosztás

The post Az Egyesült Államok a polgárháború szélén appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »