Az egészségügyi dolgozókat méltatták

Az egészségügyi dolgozókat méltatták

Minden év júniusának harmadik vasárnapján ünneplik Ukrajnában az egészségügyi dolgozók napját. Egy olyan hivatás képviselőit méltatják, amelynek szereplői egész életükön keresztül azon fáradoznak, hogy segítsenek embertársaiknak az egészség megőrzésében, illetve betegség esetén igyekezzenek enyhíteni a fizikai és lelki fájdalmakat.

Ebből az alkalomból a Beregszászi Járási Közigazgatási Hivatal nagytermében került sor arra az ünnepi eseményre, amelynek során a szakma legjobbjai köszönő okleveleket és különböző kitüntetéseket vehettek át.

Az orvosokat, nővéreket, ápolókat, és az egészségügyben dolgozókat köszöntötte többek között Ihor Vantyuh, a Beregszászi Járási Közigazgatási Hivatal elnöke, Rezes Károly, a Beregszászi Járási Tanács elnöke, Lovga Nagyija, a Beregszászi Városi Tanács helyettes vezetője.

Hírdetés

Az említett személyekhez hasonlóan, ugyancsak oklevelekkel köszönte meg kollégái munkáját Hegyes Ruszlana, a Beregszászi Alapellátási Központ főorvosa, valamint Ivan Males, a Linner Bertalan nevét viselő Beregszászi Járási Kórház főorvosa is.

Az esemény ünnepi koncerttel zárult.

(jakab)


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »