Az egészségre ártalmas G. Soros ügyei után kutakodni…

Még mindig nem tudni, hogyan halt meg a 33 éves svéd oknyomozó újságíró, Bechir Rabani, aki G. Soros és munkatársa, Robert Aschberg után nyomozott. A fiatalembert december 16-án találták holtan az otthonában, miután feltöltötte az általa készített leleplező videót a zsidó spekulánsról. A svéd média természetesen nem szellőztette meg az esetet, de az embereket „zavarja” a sok furcsaság Bechir Rabani halálával kapcsolatban.

2017 augusztusában Rabani kiadott egy dokumentumfilmet I skammens skugga (A szégyen árnyékában) címmel, amely leírja, hogy a svéd lányokra nemi erőszak veszélye leselkedik a muzulmán megszállók miatt. Ezután kezdett Soros és Aschberg után nyomozni. Miután Aschberg megtagadta a beszélgetést, Rabani Facebook-fiókját törölték (beleértve az összes csevegő üzenetet, amelyek normális esetben továbbra is láthatóak maradnak). Egy a Twitteren vele kapcsolatban álló férfi arról írt, hogy Rabani két héttel a halála előtt jelentkezett nála.

A svéd biztonsági szolgálattól figyelmeztették, hogy legyen óvatos, és hogy figyelik – írta.

Rabani állítólag további információkat akart közzétenni Robert Aschbergről és Sorosróll, de erre már nem volt lehetősége. Megbízható források szerint Rabani egészséges volt, és nem szenvedett betegségben.

Hírdetés

A Twitteren és a közösségi portálokon az újságíró követői azt írják, egészen biztosan a CIA áll a háttérben, bár a Moszad neve is felmerült a „furcsa halállal” kapcsolatos hírekben.

Bechir halála előtt alig egy hónappal Camilla Sandelius vesztette életét, aki szintén migrációellenes tevékenységet folytatott. A fiatal nő családja nem nyilatkozik, rejtély, hogy a huszonéves lány miben halt meg.

Közösségi oldalán utazásairól közölt fotókat, valamint nyíltan felvállalta kereszténységét. A Twitteren egyesek tudni vélik, hogy a két fiatal aktivista halála nem csupán a „szerencsétlen véletlennek” köszönhető, hanem annak, hogy bátran vállalták a harcot Soros és csapata leleplezéséért.

magyaridok.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »