Az egész Európai Unió szovjetizálódik

Félmillió ember ünnepelte a vesztes horvát válogatottat, miközben a győztes franciák fosztogattak és feldúlták saját városaikat. Trump végig roadshow-zta Európát és Putyint kivéve mindenkit megsértett, miközben ingatag lábakon állt a brüsszeli csókkirály Juncker, a ,,Szerződések Őre”. Ezekről a témákról beszélgettek a Keménymag vendégei, Ambrózy Áron, Vésey Kovács László és Dezse Balázs a PestiSrácok újságírói, illetve Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, az ECHO TV Keménymag című magazinműsorának legutóbbi adásában.

A meghívott vendégek között nem volt vita abban, hogy Jean-Claude Juncker alkoholizmusa egyértelművé vált, többé már nem zárt ajtók mögött zajlik. Korábban ugyanis soha nem volt még példa arra, hogy egy NATO-csúcson az Európai Bizottság elnöke ennyire minősíthetetlenül viselkedjen.

Hírdetés

A horvát válogatottat ötszázötvenezer ember várta Zágráb utcáin az elbukott labdarúgó-világbajnokság döntője után. Párizsban azonban paprikás volt a hangulat, a rendőrség sok randalírozásról, autók, kukák felborításáról, összetöréséről és felgyújtásáról számolt be. A nagyobb városokban a rendet csak hétfőre reggelre tudták helyreállítani a hatóságok.

A teljes adás IDE kattintva érhető el.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »