Az eddigi legpofátlanabb cigány hazugság: azért verte agyon viperával a magyar nénit, mert nem volt pénze munkába menni

Az eddigi legpofátlanabb cigány hazugság: azért verte agyon viperával a magyar nénit, mert nem volt pénze munkába menni

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 18 éves „férfi” ellen.

Ahogy azt korábban közöltük, viszi otthonában 2014. november 18-án az esti órákban holtan találtak egy idős hölgyet. Az orvosszakértői vélemény alapján a sértett bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók látókörébe került egy helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A 18 éves „Sz.” Balázst a rendőrök 2014. december 2-án elfogták és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra. A „férfi” többszöri kihallgatását követően beismerte tettét. A nyomozók a „fiatalembert” őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását, amelyet a Kaposvári Járásbíróság 2014. december 4-én elrendelt.

Hírdetés

A „férfi” korábbról már ismerte a sértettet, „tervezett új munkahelyére történő elutazásához pénzre volt szüksége” – legalábbis ezt mondta a rendőröknek (ők pedig elhitték). Remélte, hogy az idős nőnél készpénzt talál. Tudta, hogy a néninek nem volt kutyája, ami hátráltatta volna cselekményében, ezért esett rá a választása.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »