Az Eb-közvetítést is félbe szakították a gyilkos miatt

Az Eb-közvetítést is félbe szakították a gyilkos miatt

Még az Európa-bajnokság közvetítését is megszakították Görögországban, amikor fény derült arra, hogy a férje gyilkolta meg a húszéves Caroline Crouchot.

A rendőröknek gyanús lett, hogy a férfi sztorija más volt, mint amit a család okos eszközei tároltak – írja a Hirado.

A brit állampolgárságú Caroline Crouch családjával gyerekkora óta Görögországban, Alonnisos szigetén élt.

A fiatal nő május 11-én vesztette életét – írja a Dailymail.

Férje állítása szerint három maszkos férfi rabolta ki őket, őt elkábították és megkötözték, a feleségét pedig megfojtották a 11 hónapos kislányuk szeme láttára.

Majd a család kutyájával is végeztek, egy korlátra akasztották. Emellett pedig elvittek tőlük tizenötezer eurót.

A rendőrség háromszázezer eurós nyomravezetői díjat ajánlott fel a gyilkosság kegyetlensége miatt.

Hírdetés

A valódi elkövetőt, az áldozat férjét, Babis Anagnostopoulost a felesége temetése után a rendőrök arra kérték, hogy tartson velük Athénba, mert áttörést értek el a nyomozásban. A férfi számára csak a fővárosban derült ki, hogy ő maga a gyanúsított.

A férj mobiltelefonja, a feleség okosórája és a család biztonsági rendszere mind rögzítettek adatokat a gyilkosság megtörténtekor.

A Caroline Crouch óráján lévő információkból kiderült, hogy a nő még életben volt, amikor a férje állítása szerint már megölték, hiszen az óra folyamatosan naplózta a pulzusát.

A férfi telefonja lépéseket rögzített, amikor a sztorija szerint épp meg volt kötözve.

Ráadásul a család kameráiból sem akkor távolították el a memóriakártyákat, amikor Anagnostopoulos állította. A férfi a nyolcórás kihallgatása után végül bevallotta a rendőröknek, hogy ő ölte meg a feleségét.

A rendőrség most újabb részleteket hozott a nyilvánosságra, amelyből kiderült, hogy a nő 4:05-kor még aludt, amikor hirtelen aktivitást mért az órája.

A férj percekig ülhetett a nő mellett az ágy szélén, mielőtt megfojtotta egy párnával.

A halottkém szerint mintegy hat percig tartott a küzdelem.

Ráadásul arra is fény derült, hogy soha nem volt tizenötezer erurónyi készpénz az otthonukban, és hogy a férj találta ki a rablást, hogy leplezze a gyilkosságot.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »