Az ATV nevû kereskedelmi televízió a nézõ manipulálásának a mûvésze!

Levél az MSZP elnökének

Dr. Tóth Bertalan úr

elnök

MSZP

Tisztelt Elnök úr!

Meghallgattam Elnök úr telefon közzé tett üzenetét. (2018. december 27. 15:00 óra után)

Elnök úr arról szólt, hogy a közszolgálati médiaszolgáltató székházában is részt vett a „rabszolga törvény” elleni küzdelemben.

Hírdetés

Elnök úrnak és képviselőtársainak a küzdelméről az ATV nevű kereskedelmi televízió adott nyilvánosságot.

Álláspontom szerint az ellenzék által az MTVA előtt történt eseményeknek, ellenzéki képviselőknek a MTVA székházát védő kerítésének az átmászásának a feldolgozásához kötelezően hozzá tartozott volna az elmélyült tájékoztatás, hogy az ATV nézőközönsége annak alapján véleményt tudjon formálni az MTVA székházában folytatott ellenzéki képviselők küzdelméről. Ezt az ATV a tájékoztató műsorának a sorozatában nem tette meg, Sváby úr sem a szavazásról szóló műsora előtt. Az ellenzéki képviselők akcióját az ATV nem kiegyensúlyozottan dolgozta fel!

Az MTVA önállóan gazdálkodó intézmény, közszolgálati célú műsorszámokat készít és támogat, de ahhoz semmi köze, hogy az ellenzéki képviselők pontokba foglalt álláspontjának hírértéket adjon a közszolgálati médiaszolgáltató hírműsor szolgáltatásában.

Az MTVA területére a rendőrségi személy is csak a MTVA vezérigazgatójának az engedélyével léphet be.

A reális zöldek irodájába egy alkalommal betörtek, Erdélyben voltunka a betörés idején. A szomszédunknak volt kulcs az irodánkhoz, értesítette a rendőrséget, a rendőrség megjött a helyszínre, de reális zöldek irodájába nem lépett be.

AZ MTVA épületében tartózkodó képviselőket a vagyonőrök eljárásával szemben a rendőrségnek nem volt jogosítványa megvédeni.

Juhos László, reális zöldek elnöke

Az ATV nevű kereskedelmi televízió MTVA Székház előtt és a Székházban lefolyt egyoldalúan, nem kiegyensúlyozottan szerkesztett műsorszolgáltatását a CNN átvette.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »