Az “átalakult” Jobbik is csak nevében és kommunikációjában jobboldali párt

Novák Előd utolsó parlamenti felszólalása (youtube.com)
“Utolsó felszólalásom ez a nemzet templomában, mert úgy tűnik, Schiffer András és a magamfajta idealistáknak nincs helyük a mai politikában, ahogy Pongrátz Gergely sem tudott megalkudni az ún. rendszerváltás utáni kormányzatokkal, demonstratívan távozott a Parlament tárgyalóterméből is, amikor az ’56-os szervezetekkel próbáltak kiegyezni. Paradigmaváltásra van szükség a politikában, azaz radikális változásra. Köszönöm a figyelmet, köszönöm, hogy képviselő lehettem. Szebb jövőt!”

HALLGATVA EZT A FELSZÓLALÁST, MÁR BIZTOSAK LEHETÜNK ABBAN:

– AZ “ÁTALAKULT” JOBBIK IS CSAK NEVÉBEN ÉS KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN JOBBOLDALI PÁRT!

– Valójában beállt a sorba, a népet eláruló PAKTUMOZÓK sorába!
– Éppen ezért, biztosak lehetünk benne, hogy csak nevében “nép”-párt!

– Ez azért tragikus, mert akinek – és családjának – a PAKTUM a halálos ítéletet jelentette az 1990-es évek elején, biztos lehet abban, hogy a JOBBIK is arra az ingoványra “építkezik” “szakszerű” vezetőségi tagjaival az élen, amelyik az EU NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ programját fogja megvalósítani.

– A programja kizárólag szavazatgyűjtő nemzeti-program lesz a jövőben is, pont, mint a 2014-es! Az a program is úgy lett megfogalmazva, mint egy MAGYAR NEMZETI ÉRDEKET felválló program! Miközben, tudván tudták, hogy az nem lehet összhangban az EU “liberális” népességcsökkentő gazdasági programjával!

– De őket az már NEM fogja érdekli, miután kormányzati tényezővé válhatnak!!!

Hírdetés

– A Jobbik marad az, ami eddig is volt: – magát magyarnak hazudó, de idegen érdekeket kiszolgáló és megvalósító parlamenti és esetleg kormányzó párt!!!

– És még valami, ami egészen bizonyossá vált számomra, mégpedig az, hogy a becsődöltetett szocializmus romjain akarja megvalósítani azt a bizonyos, nemzetmentőnek hazudott gazdasági programját. Legfeljebb, nem nyiltan kötik meg Köves Slomóékkal az oktatási- és kulturális programjukat, mint a Fidesz, hanem suttyomban, amúgy titkos-szolgálatosan!

Mert, kétsége se legyen senkinek afelöl, hogy az átalakult “néppárti” Jobbik nem a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint fog továbbra is működni!!!! Ez azt jelenti, hogy csak kommunikációjában lesz Jobbik, mert benne lesz MINDEN HÁTTÉRALKUBAN ami miatt Magyarország és a benne élő magyarság kiszolgáltatottsága megmarad!!!

Bóna Mária Ilona

Megjegyzés: a Jobbik mozgalomból párttá alakulás és paralamenti próbálkozás idején (~2006) birítékoltam és jeleztem, a vége az lesz, hogy besimul, megalkuszik, de soha sem nyer a “demokratikus” játékszabályok szerint, mint új erő és mint nemzeti képviselet(KJ mindenes)

nemzetihirhalo.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, cion-diktatúra, CIONIZMUS, ellenállás, Jobbik, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: esetleg kormányzó párt, európai zsidó PT, idegen érdekeket kiszolgáló, Jobbik a magát magyarnak hazudó, magyar zsidó PT, parlamenti


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »